Wrzucam tym razem, filmik obrazujący jak masoni wchodzą w nasze życia poprzez filmy, bajki itd. I też chciałem was trochę powkurwiać kolejnym spiskowym gównem które po części trafiają do mnie, oczywiście z odpowiednią dozą dystansu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Schizofremicy, wszedzie widzą teorie spisowe, jak sadistic "bawi i uczy"
Ja nie wiem co Ci ludzie z tych masonów robią... trójkąt z okiem to symbol boga tzn. ze co? Książki do katechizmu też chwalą masonów? Oko Horusa które jest jednym z najstarszych symboli ochronnych i oświecenia to też masoni wymyślili? Bez przesady...
Moim zdaniem, Ci którzy sądzą, ze to zwykły zbieg okoliczności, są wg mnie banda chujogłowych idiotów. Macie beke z takich tematów. Zapraszam do oglądniecia innych filmów, nieco dłuzszych. może one wam rozjaśnią ten zaćmiony "umysł". No pozostaje jeszcze kwestia tego, czy taki stan rzeczy się wam podoba.
Nie komentuje reszty ale jak mogą czepiać sie masońskich symboli w Tomb Raider? Film sie kręcił wokoło nich i sie dziwią że użyto takiego symbolu w reklamie.
Co to za PiSowskie ścierwo?? Pierdolnij się w łeb.
<<<< Oko w trójkącie symbolizuje "lucyfera" jesli występuje w filmie,bajce klipie może oznaczać ze jest w tym utworze jego wpływ poprzez osoby tworzace [rezyser, scenarzysta, script writer etc](w sposób świadomy(masoni) badz nieswiadomy(glownie osoby ktore zyja w "grzechu", niska wibracja=duzy wplyw zlego) >>>>
a teraz mozecie wysmiac to co napisalem peace
a teraz mozecie wysmiac to co napisalem peace
Z częścią mogę się zgodzić, ale niektóre "ukryte" na przykład w skarbie narodów, ja pier*ole ktoś chyba nie oglądał filmu tylko wpie*dolił screena z plakatu, przecież o tym właśnie był ten film. Tak jak połowa z tego co tu została pokazana, kogoś wyobraźnia poniosła.
Njeśli illuminaci istnieją to nic nie zrobicie - jeśli są w połowie tak "potężni" jak myśli ci którzy w nich wierzą, to gdyby chcieli nie wiedzilibyście o nich i tyle - wg mnie to ściema, to zwyły sposó na promowanie filmu/muzyki whatever - trójkąt z okiem gwarantuje że zobaczy to o wiele więcej osób i tyle. Jak toś sie chociaż troche interesuje tematem to wie co sie miało dziać w 2012 - i co ? GÓWNO
Jak to gówno? Ludzie pobrali tyle kredytów, tyle zrobili zakupów ponad ich miarę, że o tym się nie mówi ale ci którzy w to wierzyli a nie było ich mało to teraz mają na prawdę koniec świata.
Przecież ta cała gadka o iluminanti ośmiesza prawdę. KGB (komunistyczne służby specjalne) finansowało filmy w holywood, żeby promowały ideologię socjalistyczną/komunistyczną. No i całe lewactwo dalej działa w ten sposób, że za pomocą mas mediów próbuje urabiać społeczeństwo. Tyle, że jak szarakowi coś takiego powiem co ma poparcie zarówno w dokumentacji jak i w świadkach. To od razu skojarzy mnie z typemami, którzy wszędzie szukają masonów, kosmitów i jaszczurek.
Chuj wam w oko piąta kolumno.
Chuj wam w oko piąta kolumno.
Jeszcze bajka Yu-gi-oh.Tam te oka były wszędzie a główny bohater chodził z piramidą z okiem na szyi.
Ale chwila, moze mi ktos powiedziec, w jaki sposob piramida z okiem w srodku ma mnie zmanipulowac? Bo jakos nie zwracam na to uwagi, moze mnie ktos olsnic gdzie ten caly SPISEK? Nie bardzo rozumiem jaki na mnie ma miec wplyw to, ze rezyser umieszcza swiadomie jakis jebany symbol w filmie? Pozatym PO CO wg. was mieliby umieszczac daty 9/11 w filmach? Chca zmanipulowac ludzkosc, ale troszke sie martwia, wiec umieszczaja symbol w filmach i klipach, zeby moze jednak sie zorientowali i zapobiegli? Co za chujowy sposob myslenia, nie rozumiem kompletnie tego..
dodii napisał/a:
Jak to gówno? Ludzie pobrali tyle kredytów, tyle zrobili zakupów ponad ich miarę, że o tym się nie mówi ale ci którzy w to wierzyli a nie było ich mało to teraz mają na prawdę koniec świata.
Mi się wydaje że chodziło mu o Olimpiade w Londynie , było swego czasu trąbienie że ci cali masoni czy illuminaci maja rozjebac Big Bena nawet byla godzina i data podana
Miałem nadzieje że sobie popatrzę na niezły rozpierdol a tak to...
...przynajmniej zostaje pooglądać "Akbarów" (jak kolwiek to się piszę)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów