18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kutacz_Boga 2013-03-26, 16:21 2
@revar
Nie wiesz może która to żabka, bo jakoś jej nie kojarzę.

A typek w białej kurtce ma chyba jakieś cygańskie korzenie. Pół sklepu ojebał i ma jeszcze miejsce
Zgłoś
Dobrutro 2013-03-26, 16:22
Polaki buraki cebulaki. :X
Zgłoś
k................y 2013-03-26, 16:23
Pewnie jakiś mecz się kroił
Zgłoś
chybeck 2013-03-26, 16:24 32
kapsel666 napisał/a:

Przeciez to ten kraj nas do tego zmusza! Oczywiscie jest to złe ale ten kraj jest jeszcze gorszy, zero perspektyw. Kurwa wyjeżdżam

Przeczytałeś w ogóle to, co napisałeś? Kraj może zmusiłby bezdomnego do kradzieży paru parówek, ale nie zmusza takich przygłupów do kradzieży piwa i jedzenia, żeby było co pić i żreć pod blokiem podczas pogaduszek o tym jak to policja uprzykrza im życie. Co do perspektyw, to daje nam nasz kraj ich wiele. Na przykład pozwala nam nie być złodziejską kurwą. Dobra perspektywa? Jak dla mnie świetna.
Zgłoś
T-Will 2013-03-26, 16:25 1
Ja złodzieja traktuje na równi z pedofilem, nic tylko zajebać.
Zgłoś
Endorfina89 2013-03-26, 16:26
Heh... nie dość, że nie chce im się zarobić uczciwie na te zakupy, to jeszcze podpierdalają dania gotowe, bo im się ugotować nawet nie chce...
Swoją drogą to Pani z Radomia wymięka przy Panu w białej kurtce.

PS - lepszego kamuflażu jak biała kurtka nie udało mu się nigdzie podpierdzielić
Zgłoś
S................n 2013-03-26, 16:27 2
Ciekawe kiedy w TV będzie to tematem zastępczym.
Zgłoś
kazzek94 2013-03-26, 16:28
Rozumiem gdyby było to w Radomiu, ale w Żorach kurwa jego mać ?
Zgłoś
FrasQs 2013-03-26, 16:29 8
Twarze nieskalane inteligencją.
Zgłoś
damua 2013-03-26, 16:31 3
Taki cytat mi się przypomniał:
,,Są tacy, którzy kradną, bo takie mają hobby. Są tacy, którzy kradną,bo są głodni"
Zip Skład -Rap zajawka

,,Patrzysz na kurwę,myślisz to kurwa,a sam jesteś kurwą dla kogoś tam..."

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
Zgłoś
abdul 2013-03-26, 16:32
przyszla kryska na matyska

za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Zgłoś
d................r 2013-03-26, 16:33 5
ja pierdole wiedziałem że będzie przypał
Zgłoś
voldoende 2013-03-26, 16:36 1
żabka z Pawlikowskiego oraz Powstańców to nie jest. no cóż. twarzyczki dobrze znane.. nie dziwie się- w końcu przyłapani.
Zgłoś
sorra18 2013-03-26, 16:36
2:10 mistrz. Puzniej jak wpadna na psach wszystkich podpierdoli a sam powie ze nie no ja tak tylko wszystko odlorzylem jestem niewinny.
Zgłoś
s................9 2013-03-26, 16:43
Gówno im zrobią.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów