18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
JerkItOut 2013-03-26, 16:45
Wina Tuska~!~
Zgłoś
voldoende 2013-03-26, 16:54
jeśli ma ktoś z Was konto na mistrzowie.org, dałoby rade to wrzucić? czy kwejka ?
Zgłoś
Rasht 2013-03-26, 16:54
voldoende napisał/a:

żabka z Pawlikowskiego oraz Powstańców to nie jest. no cóż. twarzyczki dobrze znane.. nie dziwie się- w końcu przyłapani.

Aleje Wojska Polskiego i Korfanty też odpadają
Zgłoś
Jab7kO 2013-03-26, 16:55
ten jeden na początku to kurwa jakby w jakimś teleturnieju grał "Kto wyniesie najwięcej w najkrótszym czasie to wygrywa"...
Zgłoś
quatrobit 2013-03-26, 16:56
Pewnie studenci
Zgłoś
gieksiarz74 2013-03-26, 16:58
kurwa jacy tu wszyscy uczciwi...
Zgłoś
cocaine.animals 2013-03-26, 17:00
gruchens napisał/a:

Nie dość że złodzieje, to jeszcze idioci

To samo chciałem napisać, chyba każdy wie, że ten fragment żabki (który w wielu sklepach wygląda podobnie) jest pod okiem kamery, a jak ktoś nie wie to łatwo się domyślić na szczęście dobrze widać mordy więc bekną i ładnie za wszystko za płacą
Zgłoś
krzyś1990 2013-03-26, 17:03
Panowie ta żabka to ta na sikorskim obok banku .
Zgłoś
donRafael 2013-03-26, 17:04
Japierdole, co za bydło. Faktycznie, co innego coś z głodu zajebać, albo nie wiem no, jakieś drobne gówno, typu jedno piwko, czy innego sznikersa. Ale to jest kurwa żałosne bydło!
Współczuję właścicielowi sklepu, bo wiele Żabek działa na zasadzie franczyzy i to jakiś prywatny typ dostaje po kieszeni, a nie korpo. Chuje zasrani.. a i tak gówno dostaną, bo do 250 złotych to jest tylko wykroczenie, karane często mandatem.
Zgłoś
CzaszekGocz 2013-03-26, 17:16
Pewnie żabole jak w Żabce (żabol - kibic Górnika Zabrze)

"Kilku martwych kłamców leży w plastikowych torbach,
bo ich utuliłem do snu niczym doktor Kevorkian."
Zgłoś
lukee85 2013-03-26, 17:18
gieksiarz74 napisał/a:

kurwa jacy tu wszyscy uczciwi...

Bo jak kraść to miliony...a nie takie złodziejskie ścierwo robi szkody właścicielowi sklepu bo kurwa mają taki kaprys idioci - i to jeszcze na przypał.
Nam już kilka razy włamano się do piwnicy kradnąc elektronarzędzia, dobry rower itp. i wiem co to za zjebane uczucie. Ty musisz zapierdalać, żeby coś kupić, a taki frajer jeden z drugim myśli, że mu wszystko wolno i te ich złodziejskie skurwiałe rączki biorą wszystko co popadnie. Ujebać po same łokcie!
Zgłoś
mazuralf 2013-03-26, 17:19
A najgorsze jest to ze nic im nie mogą zrobić. Niska szkodliwość czynu bo za mala kwota kradzieży. Mandacik i do domu.
Zgłoś
w6667812 2013-03-26, 17:29
xensis napisał/a:

Łapy do samych ramion poupierdalać

ja bym proponował przy samej dupie. wtedy juz na pewno beda nieszkodliwi
Zgłoś
Bila 2013-03-26, 17:34
Ty widział masową kradzież.

Zgłoś
Biker50 2013-03-26, 17:41 1
kapsel666 napisał/a:

Przeciez to ten kraj nas do tego zmusza! Oczywiscie jest to złe ale ten kraj jest jeszcze gorszy, zero perspektyw. Kurwa wyjeżdżam

Dałbym Ci buzi na do widzenia ale nie mam na to czasu BO PRACUJE!

Proponuje wyjazd do Grecji albo na Cypr! Tam perspektywy są zajebiste
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów