Wczoraj w okolicach Stadionu Narodowego aresztowano przeszło 3000 zoofili. Tłum pseudokibiców skandował: "Jebać psy!".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech aresztuja debili z gimbazy wystawiających pierdy na sadolu.
wystarczy moje jedno skinienie a juz od razu majtki napalonych odbytow lataja
Mieszkam niedaleko, nic się nie działo.
up widać że z warszawy
Po 1 września miało być mniej tego typu gówna na głównej, jakoś nic się nie zmieniło... Może od października gdy zaczną się sprawdziany? Hmm...
jestem tu nowy na sadolu i mam pytanie: czy to taka tradycja że użytkownicy wstawiają swoje dowcipy? czytam co jakiś czas te smutne pierdy które nikogo nie śmieszą oprócz samych autorów i sie tak zastanawiam po chuj oni sie tym dzielą z ludźmi?
@lumbago Jestes cienki jak zebro bakterii, dodatkowo zawsze placzesz jak dostajesz wpierdol z wlasnej w sumie winy. Jebac takich nieudacznikow co JP 100% a sam siebie i swej kobiety ( o ile wiesz co to w ogole za stworzenie ) nie potrafia obronic!
up no tak to sadistic.Tutaj każdy wie o tobie więcej niż ty sam
isitsaturday napisał/a:
Wczoraj w okolicach Stadionu Narodowego aresztowano przeszło 3000 zoofili. Tłum pseudokibiców skandował: "Jebać psy!".
Wymyśliłeś ten "dowcip" ze swoimi ziomami z gównazjum na przerwie między lekcjami?
@up: Nie, w moczstawówce na lekcji między przerwami. Poza tym jestem tak chujowy, że nie mam ziomów.
isitsaturday napisał/a:
@up: Nie, w moczstawówce na lekcji między przerwami. Poza tym jestem tak chujowy, że nie mam ziomów.
Skup się na nauce, to może w końcu skończysz podstawówkę, bo na chwilę obecną, to reprezentujesz poziom przedszkola sprzed reformy szkolnictwa.
@up: Nauczycielki mówią, że do przedszkola sprzed reformy szkolnictwa w ogóle bym się nie dostał. Dzięki za komplement.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów