📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Powiem wam jestem tatuażystą od paru dobrych lat i jestem zaskoczony tak wielkim realizmem wykonanym na ciele za pomocą igły koleś jest niesamowity, wstyd tylko że go wcześniej nie znałem, a co do kiczowatych tatuaży tak każdy profesjonalny tatuażysta powie wam że Tribale są kiczowate a już szczególnie: Dmuchawce, piórka zamieniające się w ptaki prawie codziennie ktoś przychodzi z tym wzorem do salonu i jeszcze się dziwi dlaczego nie chce wykonywać takich prac
No i na koniec dodam nie zapominajmy o naszym Polskim mistrzu:
https://www.google.pl/search?gs_rn=17&gs_ri=psy-ab&tok=f59V3OXSd8vEQenYPQl_kA&suggest=p&cp=10&gs_id=39&xhr=t&q=tomasz+tofi+torfinski&safe=off&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.48175248,d.Yms&biw=1440&bih=712&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=893CUaGgIIOxtAbAwoHgCQ
Pozdrawiam
No i na koniec dodam nie zapominajmy o naszym Polskim mistrzu:
https://www.google.pl/search?gs_rn=17&gs_ri=psy-ab&tok=f59V3OXSd8vEQenYPQl_kA&suggest=p&cp=10&gs_id=39&xhr=t&q=tomasz+tofi+torfinski&safe=off&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.48175248,d.Yms&biw=1440&bih=712&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=893CUaGgIIOxtAbAwoHgCQ
Pozdrawiam
jak można se tak zjebać ciało
bardzo ładne prace, typ ma talent konkretny, ale ja osobiście widzę to bardziej na ścianie w formie obrazu a nie u mnie na całych plecach czy coś..
Wszystkie prace Yakovleva są zajebiste i hiperrealistyczne. Taki ma styl i nie mozna porownywac portretu JP2 do napisu vide cul fide
Tatuaże wspaniałe, ale tym wszystkim naziolom to wielki czarny kutas w anus !
Co do postu haqer
Jak dla mnie laski, które sobie dziary trzaskają oszpecają się, nie jestem szowinistą ale kobiece ciało powinno być czyste pod tym względem albowiem co czyste i nieskazitelne jest piękne a najbardziej nie trawie kobiecych tatuaży nad tyłkiem xP
Jak dla mnie laski, które sobie dziary trzaskają oszpecają się, nie jestem szowinistą ale kobiece ciało powinno być czyste pod tym względem albowiem co czyste i nieskazitelne jest piękne a najbardziej nie trawie kobiecych tatuaży nad tyłkiem xP
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów