18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:27
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lickmybanana 2013-12-06, 17:40
Przestańcie się czepiać tej babki. Pewnie pierwszy raz z kuchni wyszła to trochę zagubiona jest.
Zgłoś
alfLeso 2013-12-06, 18:13
A na chuj po dachu chodzi ? Niech ma za karę.
Zgłoś
Mael 2013-12-06, 18:38
Ciekawska baba i tyle. Pies był na łańcuchu, co widać w 0:28 (skacze za nią, ale coś go za szyję ściąga, nawet linkę widać). Chciała pogłaskać to ma Obcy pies nie jest Twoim przyjacielem i powinno brać się pod uwagę, że ludzie do różnych rzeczy szkolą psy.
Zgłoś
wormarder 2013-12-06, 18:39 3
kurwa znawcy wypowiadają sie o psie którego na ekranie widać tylko do połowy długości i to jeszcze chujowo dzięki pikselom, równie dobrze to mógł być włochaty azjata
Zgłoś
ProVVe 2013-12-06, 18:42
Jak można takiego bydlaka olać moczem za głupotę się płaci... To są psy bardzo terytorialne. Szkoda, że 100 kg wersja jej nie dojebała
Zgłoś
Nerd 2013-12-06, 18:44 1
@Colossus
Nie pleć bzdur - pies to pies, nie ma ras łagodniejszych i agresywniejszych. Co najwyżej osobnik może być mniej lub bardziej agresywny, jednak to wszystko zależy od środowiska w jakim się znajduje.
Polecam książki Cesara Millana.
Zgłoś
Bratyslav 2013-12-06, 18:55
Kocham Mastify <3

Dobrze jej tak, mogła zostać w fabryce...
Najwyżej wyhodują inną skośnooką z probówki.
Zgłoś
maddog77 2013-12-06, 19:16
Jak znam życie debile zatłuką psiaka łomami.
Zgłoś
majkel_admwz 2013-12-06, 19:57
jak ten gościu to Niej biegł, to myślałem, że po to żeby Ją dobić
Zgłoś
I................a 2013-12-06, 20:41
Nerd- rasy były selekcjonowane do różnych rzeczy. Kaukaz miał bez człowieka pilnować i to pilnować dobrze, TTB miały walczyć z psami ale nie ruszać człowieka (jakoś je musieli rozdzielać a to były często psy z którymi bawiły się dzieci!), sama postawa takiego pittka jest dla innego psa wyzywająca, blabladory aportowały ptactwo, wodę lubią nawet jak od kilku pokoleń są kanapowcami. Rasa mówi nam, jaki pies będzie miał charakter i daje nam duże szanse na określenie poziomu agresji. Jakby chodziło w tych rasach i rodowodach tylko o wygląd to byśmy mieli tylko jedną- kundel.
Zgłoś
zziomsz 2013-12-06, 21:25
Jaki kurwa Mastif jak to zwykły burek...
Zgłoś
EdmundKemper 2013-12-06, 21:34 1
Skurwysyn do odstrzału. Psy to nie zabawki i są niebezpieczne.
Zgłoś
irmek 2013-12-07, 2:28
@Calmwater
Chyba troszkę poniosło. Widocznie dość mało jesteś obeznany z realiami, pitbulle, amstaffy i inne pojebane rasy psów powinny trafiać do określonych właścicieli - no nie wiem, jakieś testy psychologiczne, cokolwiek. Ile teraz osób chce mieć ww. psa, bo to takie modne i od razu czyni z Ciebie mega kozaka? Psa trzeba wychować, ale nie każdy potrafi i nie każdy chce, bo "przecież to takie grzeczne, cudowne pieski, czytałem/am w internecie, że jeden z takich piesków opiekował się kilkumiesięcznym dzieckiem i nic mu nie zrobił, kupmy sobie takiego!".
Chyba żyjemy na innych półkulach skoro moje doświadczenia z tymi cudownymi, niemorderczymi pieskami są całkiem inne od Twoich założeń. Prawda jest taka, że większość właścicieli amstaffów i pitbulli w Polsce w ogóle o te psy nie dba tak jak powinno i później są różne wypadki.
Jakbyś się zachował jakby na Ciebie biegł amstaff? Bez właściciela, bez smyczy, bez kagańca? Zdałbyś się na to, że przecież jest tak mało ataków, że ktoś miał rękę do tego psa i wychował go tak jak powinien? Że nic Ci nie zrobi, podbiegnie i będzie się łasił jak pieprzony kot, żebyś go tylko pogłaskał? Później w szpitalu (jeśli byś w ogóle się tam doczołgał) na OIOMie byś wykrzykiwał "nie taki diabeł straszny..."? Raczej wątpię. Przecież częściej atakują jamniki...
Zgłoś
D................6 2013-12-07, 13:13
Sie piesek bobawic chcial
Zgłoś
I................a 2013-12-10, 1:33
irmek, ile z tych morderczych psów to psy rasowe a ile ma w sobie taką mieszankę jak mój kundel? Rasowy to taki, który ma rodowód. Zwalanie na rasowe psy tego, że kundle atakują to tak jakby powiedzieć, że biali jebią kozy bo przecież teoretycznie ten sam gatunek co ciapaci. A np. taki pittbull nie dostanie rodowodu bo nie ma takiej rasy, FCI nie uznaje.
A jak pies biegnie to staje się bokiem do niego, patrzy na ziemię i udaje że się ziewa oblizując usta- pokazujesz tak psu, że nie jesteś zainteresowany mordobiciem i większość odpuszcza.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem