📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ludzie mówią, że tylko pitbule atakują ludzi...
jak to jest mastif tybetański to jakiś szczeniak co najwyżej
@LiquidKaczor
wikipedia i obrazki google nie gryzą, polecam lekturę.
pies był na smyczy, więc albo babka przyjebana że postanowiła się przejść obok psa który jej nie zna i jest tymbardziej na smyczy, albo jest tępą skośnooką szmatą
pies był na smyczy, więc albo babka przyjebana że postanowiła się przejść obok psa który jej nie zna i jest tymbardziej na smyczy, albo jest tępą skośnooką szmatą
Dziwne, że jeszcze nie ma komentarzy o psach mordercach, chyba pseudo-sadole nie lubią pitbulli i amstafów. Pies jest taki, na jakiego go wychowamy, a że jeden wymaga bardziej konsekwentnego i zdecydowanego prowadzenia niż inny, bo był stworzony do walk / obrony, to druga sprawa. Ten był pewnie wychowany do pilnowania i obrony przed intruzami, a babsko jakieś tępe.
p. s. zanim posypiecie na mnie hejty, że nie mam racji, to połaźcie po ulicach i zobaczcie, ile jest pitbulli i amstaffów i kto je prowadzi na smyczy (często ćwierćmózgi - niestety) a potem zastanówcie się, ile jest przypadków ataków. I co? Nie taki diabeł straszny?
p. s. zanim posypiecie na mnie hejty, że nie mam racji, to połaźcie po ulicach i zobaczcie, ile jest pitbulli i amstaffów i kto je prowadzi na smyczy (często ćwierćmózgi - niestety) a potem zastanówcie się, ile jest przypadków ataków. I co? Nie taki diabeł straszny?
nemiroff napisał/a:
@LiquidKaczor
po prostu mi się wydaje, że jest mały jak na tą rasę.
Nie ma co drążyć. Nie zostawiła nawet plamki krwi więc chuja jej zrobił, a kupa nie zdążyła jej jeszcze z majtek wylecieć.
Ech... Szkoda, że dźwięku nie ma.
myślałem że ten typek biegnie to chce jej przyjebac z kopa jeszcze:O
Każdemu psu może odjebać, niezależnie od rasy, po prostu są rasy groźniejsze i łagodniejsze.
Za Mastifa Tybetańskiego zawsze piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów