Golnij sobie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i opił szczeniaka jakimś aperatifem z dolnej półki.
Śmiertelna dawka alkoholu etylowego dla dziecka wynosi 3 gr na 1 kg masy. Przyjmiemy , że gówniak ma 5 lat , waży 15 kg . Jeśli trunek ma 10% zawartości etanolu to 3 gramy etanolu znajdują się w 37,3 ml trunku. Zatem , aby osiągnąć śmiertelne stężenie etanolu we krwi należy podać 559,5 ml trunku lub więcej jeśli weźmiemy pod uwagę , że część zostanie zmetabolizowana. Podsumowując : starszy chłopak wiedział co robi , bo podał małpiątku nie więcej niż 150 ml.
piwko postawiłem, mam nadzieję, że dotrze do bohatera filmu
Eknem moja córka ma 3,5 roku a waży 15 kg, jest szczupła więc guwniak ma koło 20 lub 25 kg. Mógł spokojnie wypić więcej
Eknem moja córka ma 3,5 roku a waży 15 kg, jest szczupła więc guwniak ma koło 20 lub 25 kg. Mógł spokojnie wypić więcej
dusius1982 napisał/a:
Z kośćmi, czy bez?
Tak się wydaję a kości swoje ważą
Małolat dał radę. Wy w jego wieku siki piliście zagryzając własną kupą.
Pedagodzy się znalezli
Pedagodzy się znalezli
dusius1982 napisał/a:
Daj jej browar odpowiednio wyliczony i wrzuć nam filmik hahaha
Ma szczęście że to tylko bezbożne chińczyki a nie jakiś "przeniesiony" misjonarz co to dobrze zna powiedzenie "pi pij będziesz łatwiejszy/a"
Szkoci dodają niemowlętom whiskey do mleka, by te lepiej spały, z resztą tamtejsze mamuśki w ciąży chlają i cpają, a jak się urodzi ułomne to się cieszą, bo zasiłki wyższe na upośledzone dziecko dostają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów