📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
CO? O co wam kurwa chodzi!
Ja z chęcią bym się z wami po napierdalał
Na pewno macie problemy o tak zapytam lepiej.
Bo ja na policji mam problemy i przyznaje się do tego.
Tam jest takie jeziorko koło jeziorka.
No co wy na to co ?
Nie wiem jak z wami rozmawiać ludzie drodzy
Tatuowanie dla tępych i nie myślących
I tę wódę kurwa ja na pewno wypiłem, kurwa, na pewno kurwa to była wóda, kurwa, chuj ze butelki nie pokazałem, to był kurwa błąd że nie pokazałem. To był mój jebany błąd który będzie prześladował mnie do końca życia . Kiedyś kupie sobie 0.5litra usiądę sobie przed tą zajebistą kamerką i sobie wyjebie.
Nara kurwa...no nara
Obczajcie 2:48 co mówi - pomyślałem sobie po tym - chyba mama mu kupi klamkę na kulki xD
Bezstresowe wychowanie ruuulez, nic tylko wrzucić do beczki pełnej kwasu
Ja z chęcią bym się z wami po napierdalał
Na pewno macie problemy o tak zapytam lepiej.
Bo ja na policji mam problemy i przyznaje się do tego.
Tam jest takie jeziorko koło jeziorka.
No co wy na to co ?
Nie wiem jak z wami rozmawiać ludzie drodzy
Tatuowanie dla tępych i nie myślących
I tę wódę kurwa ja na pewno wypiłem, kurwa, na pewno kurwa to była wóda, kurwa, chuj ze butelki nie pokazałem, to był kurwa błąd że nie pokazałem. To był mój jebany błąd który będzie prześladował mnie do końca życia . Kiedyś kupie sobie 0.5litra usiądę sobie przed tą zajebistą kamerką i sobie wyjebie.
Nara kurwa...no nara
Obczajcie 2:48 co mówi - pomyślałem sobie po tym - chyba mama mu kupi klamkę na kulki xD
Bezstresowe wychowanie ruuulez, nic tylko wrzucić do beczki pełnej kwasu
moge tutaj napisac, jakie mam problemy? bo chcialem z Toba troche sie powozic, ale problem mam kurwa, mam klamki z obi i jestem ogolnie jp na 50%, bo bardziej to sie juz boje. da rade? :/
Mi się wydaję, że tą gadką o klamkach powinna się zająć policja.
hahahaha leże i kwicze:D
Idziesz sobie idziesz, a tu pod żabką mały wyskakuje z klamką i tekst, "ee kurwa, idź mi kurwa kup szlugi do sklepu kurwa bo cie zajebie kurwa"
Związać.Do rzeki. Dziękuję.
I pomyśleć, że to coś było kiedyś najszybszym plemnikiem. Echhh.
Chyba rodzice śpią obok bo tak cicho mówi...
Horror! Zesrałem się ze strachu, czy ten pro kozak nagrał więcej takich strasznych filmów? Może podzieli się ktoś linkiem do jego kanału na youtube?
No kurwa przestraszyłem się. No kurwa.
Cóż za wyszukane i niepowtarzające się słownictwo, jaka gra aktorska tylko pewnie mama go wołała na pierożki z serem więc musiał już kończyć w filmiku od rychu500 - więcej takich młodych ludzików i trzeba będzie się do Libii albo Egiptu przeprowadzić bo "tam będzie bezpiecznej"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów