📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Głos faceta na końcu to Psychiatra Naczelny z jewtube.Facet mądrze gada i polecam też stronę Otwórzumysł.com
@ Partysio
Fajnie że zrobiłeś ctrl+v, GOSPODARKA OPARTA NA ZASOBACH to raczej jedyne lekarstwo dla tego chorego świata.... na YT fajnie zobrazowane jest sedno tego systemu, niestety mało realne do spełnienia, ponieważ ludzie są jacy są..
youtube.com/watch?v=Pfe5AkwEz5Y
Fajnie że zrobiłeś ctrl+v, GOSPODARKA OPARTA NA ZASOBACH to raczej jedyne lekarstwo dla tego chorego świata.... na YT fajnie zobrazowane jest sedno tego systemu, niestety mało realne do spełnienia, ponieważ ludzie są jacy są..
youtube.com/watch?v=Pfe5AkwEz5Y
Nie ma to jak profesjonalne tłumaczenie...
"I don't have to tell you things are bad" - Nie muszę ci mówić, że jest zjebanie
"We're sitting watching our TVs" - Siedzimy oglądając pojebane TV
"They're crazy" - To pojebańcy
"Just leave us alone" - Tylko odpierdolcie się ode mnie
"I want you to get mad" - Chcę żebyś się wkurwił
"All I know is that first yu've got to get mad" - Wszystko co wiem to, że masz się wkurwić
"I am human being goddamit" - Jestem istotą ludzką do kurwy
Rozumiem, że autor filmu może się jarać bluzgami, ale bez przesady...
"I don't have to tell you things are bad" - Nie muszę ci mówić, że jest zjebanie
"We're sitting watching our TVs" - Siedzimy oglądając pojebane TV
"They're crazy" - To pojebańcy
"Just leave us alone" - Tylko odpierdolcie się ode mnie
"I want you to get mad" - Chcę żebyś się wkurwił
"All I know is that first yu've got to get mad" - Wszystko co wiem to, że masz się wkurwić
"I am human being goddamit" - Jestem istotą ludzką do kurwy
Rozumiem, że autor filmu może się jarać bluzgami, ale bez przesady...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów