18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Pater patriae 2013-02-20, 15:34
skądś to znam.

sadistic.pl/otworzcie-oczy-ludzie-vt74166,15.htm

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
oblakany 2013-02-20, 15:37 1
Nie no pomysł dobry tylko nie kumam po co tam jest ten koleś biegnący pod górkę? Nie lepiej było wrzucić parę kawałków typu "pan z dyktą"?
Zgłoś
Stoho 2013-02-20, 16:35 26
Ja się wkurwiam odkąd zacząłem zarabiać "własne" pieniądze wtedy otworzyłem oczy na ten cały system!! TFU!!!!!!!!
JESTEM ISTOTĄ LUDZKĄ DO KURWY
Zgłoś
garota 2013-02-20, 16:51 2
@stoho

dokładnie, tak samo u mnie. Ale ludziska pamiętajcie, to wszystko nam przewidziano dawno dawno temu. Teraz to się spełnia w 100%. Człowiek człowiekowi wilkiem, brak ogólnie rozumianego luzu. Podziały, wyzysk, wrogość ogólna, syf, brud i ubóstwo. A co najgorsze przejmujemy się władzą i marnujemy na to zdrowie a i tak nic nie zrobimy bez kolejnej wojny światowej.
Zgłoś
whorejp 2013-02-20, 16:56
PRZEBUDZATOR528 na jewtube
Zgłoś
hubert_snd 2013-02-20, 17:26
Co to za nutka w tle?

And so do I.
Zgłoś
PrimoRebel 2013-02-20, 17:34 2
Pogadać każdy może, a i tak nic nie zrobimy
Zgłoś
Johny 2013-02-20, 17:39 1
Daft Punk - Fall (DJ DLG Lazor Legacy Mix)
Zgłoś
melemele89 2013-02-20, 17:42
kurwa chciałem da suba i już konto zablokowane
Zgłoś
Mom and Death 2013-02-20, 17:42
A zgadnij czyja to wina ? Twoja

Zgłoś
rusofil 2013-02-20, 17:43
Nie da się tego słuchać z tym gównem w tle.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Patrysio 2013-02-20, 17:50
Mam pomysl

swtorzmy taka strone w ktorej polaczymy wszystkie joemonstery sadistici kwejki i inne pierdoly i wszystko bedzie na jednej stronie a nie wszystko to samo na wszystkich stronach
Zgłoś
rusofil 2013-02-20, 18:02
Patrysio napisał/a:

Mam pomysl

swtorzmy taka strone w ktorej polaczymy wszystkie joemonstery sadistici kwejki i inne pierdoly i wszystko bedzie na jednej stronie a nie wszystko to samo na wszystkich stronach

Ok, ale wtedy trzeba będzie zabrać sekcję komentarzy i rejestracji. Ile stron byłoby znacznie piękniejszych gdyby nie można było na nich komentować albo oceniać.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
xXDoggXx 2013-02-20, 18:16 9
Mase tego typu klipów przerobiłem i choć jestem świadomy tego co się dzieje, jak jesteśmy manipulowani, jak hodowani, za każdym razem wbija mnie to głęboko w grunt jakbym dopiero co otworzył oczy na ten cały syf. W tym temacie mogę tylko zacytować Ostrego-

"Ty mi powiedz chodź raz
dlaczego ludzie ludzi cenią przez strach ?!
Uczą nas łgać, pluć, hańbić, poniżać,
kraść, szczuć, walczyć, zabijać"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów