📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Morał jest tylko jeden - gdyby chińczyk tak nie kucał, to by suvik nie przejechał.
htp napisał/a:
Może oni są za niscy i źle widzą przestrzeń blisko pojazdu?
Też ale zwruć uwagę na "kulturę " jazdy chinoli. Oni tam 20 lat temu wszyscy popierdalali rowerami, ( a my się wtedy z nich śmialiśmy, teraz oni smieją się z Nas... Ech to temat na inny mat. taka dygresja ) i to jest pierwsze pokolenie " zmotoryzowane ". Oni kompletnie nie umieją jeździć, nie ogarniają czasoprzestrzeni podczas prowadzenia samochodu. I takich filmików od chinoli jest masa. Zwróćcie uwagę że takich filmów np. z Japonii czy Korei południowej praktycznie nie ma.
Jeszcze jak jakiś szczeniak w ostatnich slumsach zginie to choć tyle dobrego że dłużej nie cierpi głodu i patoli dookoła.
A tu widać normalna rodzinka, auto, ubranko szkolne i dzieciak ginie... Ja wiem że sadol uczy i bawi ale tak to nie, tak to być nie powinno.
A tu widać normalna rodzinka, auto, ubranko szkolne i dzieciak ginie... Ja wiem że sadol uczy i bawi ale tak to nie, tak to być nie powinno.
a mogła go jak odpowiedzialna matka odprowadzić, ale wolała przez okno rzucić mu plecaczek i odjechać, bo gdzieś się pewnie spieszyła. z taką matką to raczej dobrze, że jest już aniołkiem. prędzej, czy później i tak by go to spotkało
poprosze autora o podpowiedz muziki zam zapomi
Bede wdzieczny piwa nie dam juz wiele dalem na innym koncie ddostalem bana na wojnie
smaruje dupe
Bede wdzieczny piwa nie dam juz wiele dalem na innym koncie ddostalem bana na wojnie
smaruje dupe
Pro100wPussy napisał/a:
poprosze autora o podpowiedz muziki zam zapomi
smaruje dupe
Depeche Mode Enjoy the silence
Halman, Ty profanie, przez Ciebie Depesze będą mi się kojarzyć z przejechanym chińskim kaszojadem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów