📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Fajna reklama.
A u nas w TV tylko reklamy na hemoroidy i prostatę.... Nawet pośmiać się nie można...
Wpierdzielasz sobie obiadek, a tu reklama maści na grzybicę pochwy. Zajebiście.
A u nas w TV tylko reklamy na hemoroidy i prostatę.... Nawet pośmiać się nie można...
Wpierdzielasz sobie obiadek, a tu reklama maści na grzybicę pochwy. Zajebiście.
up Kto normalny ogląda telewizję podczas jedzenia obiadek? Przecież po to jest komputer i internet.
Hamerykanom się udało
IT'S THE FJUCIOR
Dawno nic mnie tak nie rozbawiło
Poplakalem sie ze smiechu.....krata browarow, dzieki.
daj im uczucie spelnienia, daj im sile i wladze, daj im przyjaciol, daj im silnych w uczuc i wrazen, daj im katharsis...
Daj im czego chca, daj im opowiesci, daj im mozliwosc do byia calkowicie inna osoba, daj im rozwiazywac problemy,daj im uczucie spelnienia, daj im sile i wladze, daj im przyjaciol, daj im silnych w uczuc i wrazen, daj im katharsis...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów