Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przedstawiles tu paradoks dziadka. A ja przedstawię Ci paradoks Boga. A mianowicie: czy jeśli Bóg jest wszechmogący, to czy potrafiłby stworzyć kamien, którego sam nie uniesie?
I jak Twój system? Rozjebany?
o takie rzeczy pytaj się właściwych osób. Odpowiedź wbrew pozorom jest prosta w pizdu; tak, jeśli jest wszechmocny to może stworzyć kamień którego nie podniesie. I w czym tutaj jest problem z logiką?
Tym wpisem niektórym spierdolę dzieciństwo i zniszczę marzenia, innym zaś popsuję wyobrażenie przyszłości i przeszłości- podróże w czasie nie są możliwe, ze względu na tak zwany "syndrom dziadka", który polega na tym, że jeśli przeniosę się w czasie wstecz i zabiję własnego dziadka, tym samym nie narodzi się jeden z moich rodziców, a co za tym idzie i ja się nie urodzę, tak więc koło się zamyka. Skoro zabiję dziadka i nie narodzę się, to w "przyszłości" nie będę mógł cofnąć się w czasie.
A co do samego obrazka-
Tym wpisem z kolei ja ci spierdolę całe życie.
Dlaczego zakładasz, że twój ojciec, to twój ojciec...?
Możesz śmiało zabić swojego "dziadka", ani tobie się nic nie stanie, ani nie stworzysz żadnego alternatywnego świata, hue, hue, hue....
o takie rzeczy pytaj się właściwych osób. Odpowiedź wbrew pozorom jest prosta w pizdu; tak, jeśli jest wszechmocny to może stworzyć kamień którego nie podniesie. I w czym tutaj jest problem z logiką?
A w tym że jeśli jest wszechmocny to powinien go podnieść...
A w tym że jeśli jest wszechmocny to powinien go podnieść...
no właśnie nie; jeśli blokuje swoją własną wszechwładność bo tak chce to nie podniesie takiego kamienia. Taki kamień jest nadrzędny nad jego wszechwładzą.
Tym wpisem niektórym spierdolę dzieciństwo i zniszczę marzenia, innym zaś popsuję wyobrażenie przyszłości i przeszłości- podróże w czasie nie są możliwe, ze względu na tak zwany "syndrom dziadka", który polega na tym, że jeśli przeniosę się w czasie wstecz i zabiję własnego dziadka, tym samym nie narodzi się jeden z moich rodziców, a co za tym idzie i ja się nie urodzę, tak więc koło się zamyka. Skoro zabiję dziadka i nie narodzę się, to w "przyszłości" nie będę mógł cofnąć się w czasie.
A co do samego obrazka-
Ale po co zabijać swojego dziadka?
A kto wg Ciebie jest tą właściwą osobą? Chyba nie powiesz mi że ksiądz... To tylko przykład paradoksu, nie szukam wlasciwej odpowiedzi, bo jej nie ma, właśnie na tym polega paradoks. Stwarzając taki kamień jednocześnie potwierdziłby i zaprzeczył swojej wszechmocy. Ale jak spotkam Boga po śmieci, o ile w ogóle ktoś tam jest, to się go zapytam jak to jest z tym kamieniem
*śmierci
Teraz kolejny błąd: Przejęzyczyłem nie wyjęzyczyłem.
Przejęzyczyć to się możesz w Kamasutrze, a w języku polskim lapsus językowy nazywamy wyjęzyczeniem- nie zabłysnąłeś kolego... Pozdrawiam!
Ale jak spotkam Boga po śmieci, o ile w ogóle ktoś tam jest, to się go zapytam jak to jest z tym kamieniem
Nie musisz czekać do śmierci, mogę stworzyć taki kamień.
Mam nadzieje, że rok szkolny wystartuje...
A co, za szkołą tęsknisz?
Przejęzyczyć to się możesz w Kamasutrze, a w języku polskim lapsus językowy nazywamy wyjęzyczeniem- nie zabłysnąłeś kolego... Pozdrawiam!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów