18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
szefooo 2011-01-06, 12:56 27
Też tak miedyś miałem jak im sie cola skonczyła w MaQ to kasjerka powiedziała.
"macie farta, tej coli nie mozemy rozcieńczać"

ironią w ryj
Zgłoś
n................l 2011-01-06, 16:17 3
Czarny człowiek leje czarne napój.
Zgłoś
edge 2011-01-06, 17:47 11
To ekstrakt z murzyna. Zawiera śladowe ilości orzechów arachidowych oraz HIV.

Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem kurwa fest!
Zgłoś
remind25 2011-01-06, 18:12 4
szefooo napisał/a:

Też tak miedyś miałem jak im sie cola skonczyła w MaQ to kasjerka powiedziała.
"macie farta, tej coli nie mozemy rozcieńczać"

to co pijesz z refilla w macu czy kfc, do restauracji przyjezdza w postaci syropu (10 litrowe kartony), wiec oczywistym jest ze jest rozcienczane z przefiltrowana kranowka (w czasie nalewania z dystrybutora mozna nawet dostrzec dwa strumienie - jeden wody, drugi syropu. A potem niezorientowani tacy jak Ty mowia ze rozcienczamy normalna cole). wypilbys nierozcienczone to bys sie zrzygal
Zgłoś
szefooo 2011-01-06, 18:31 1
@ up
"tej coli" wcale nie oznacza że tamto też jest colą.

Nigdzie nie napisałem że w MaQ rozcieńczają normalną colę. Więc cała twoja teoria sposkowa, wszystkie 388 kliknięć w klawiaturę było chuja warte.

Swoją drogą świetnie sie orientujesz. Zapomniałeś dopisać "może frytki do tego?".

ironią w ryj
Zgłoś
m................l 2011-01-06, 18:35
@remind25:
to różnica czy doleją do tego syropu tyle wody ile trzeba czy dwa razy więcej, skoro i tak muszą dolać, to dla nich lepiej, bo kto się kapnie czy leją za dużo?
srasz wać pan głupoty po prostu
Zgłoś
tomsson 2011-01-06, 18:37 1

Znawcy, sam pracuje w macu i wiem, że przyjeżdza to nie w kartonach, a w tankach (beczki podobne do tych z piwem) jest tam około 25 l syropu. Rozcieńcza się to w jakimś tam stosunku z wodą kilkakrotnie filtrowaną z dodatkiem dwutlenku węgla z butli. Co jakiś czas menadzerowie muszą przeprowadzić kontrolę działania maszyny czy jest rozcieńczane w odpowiednim stosunku. Więc przestańcie pierdolić, że to jest rozcieńczane dla zysku, bo byście sie zdziwili jakie popierdolone rzeczy wymyślają Ci co siedzą w biurze w Warszawie i "ulepszają" nam pracę.

Dla Ciekawych tank z Cocacolą waży 3 razy więcej niż tank z Cocacolą Zero. Ale co was to kurwa obchodzi.
Zgłoś
lotnik_1 2011-01-06, 19:10
3 murzyny na jednym zdjęciu? kto za to zapłaci?
cztery złote dwa... czterdzieści groszy !
Zgłoś
Twój Stary 2011-01-06, 19:47
jak place w waszym smierdzacym kfc czy innym jebanym mcdonaldzie za cole to chce cole a nie syrop rozcienczany z przefiltrowana x razy woda wiec chuj wam w dupy

Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle
Zgłoś
tomsson 2011-01-06, 19:50
@UP

Tato a myślisz, że jak kupujesz coca cole w butelce to co to kurwa jest? Wyciąg z kutasa czy wode z syropem?

Wiedzialem ojciec, że jesteś zacofany no, ale są granice...
Zgłoś
matx 2011-01-06, 19:52
ja tez pracowalem w macu i wrzucalem do kanapek to co mi sie kurwa podobalo. wiec, z czym jest zmieszana cola, co maja w srodku hamurgery i dlaczego mclflurry jest bialy to po czesci zalezalo ode mnie.
wielcy eksperci od fast foodow a nie raz juz zjedliscie humburgera z niespodzianka albo sie zdziwiliscie, ze cola tak dziwnie smakuje

"... W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud.