Bardzo przydatna maszynka szczególnie na sylwestra
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Devianto napisał/a:
Bardzo przydatna maszynka szczególnie na sylwestra
Nom, na sylwestra będzie super-zanim maszynka zdąży wszystkim polać, to wódka w kieliszkach pozostałych uczestników osiągnie temperaturę pokojową. A jak wiadomo wszyscy uwielbiają ciepłą wódkę
Jest ich pięciu, każdy czeka na kielona. Spoko dostają, a tu kurwa na drugą nogę. Klocki rozjebane
oszukuje ta maszyna
Hahahaha Kiepski tez zbudował taka maszyne
studencka myśl techniczna trzeźwością nieskalana
pomysł znakomity, potrzebuje ulepszenia - musi polewać 3 kielony na raz i szybciej.
A gdzie maszyna do obierania cebuli? Na imprezie w polandii musi być cebula, dużo cebuli.
Loaloa, widząc twoje tematy i wszystkie komentarze śmiem twierdzić, że żyjesz poza granicami Polski bo twoje PO nie wywiązało się z obietnic. Przez to też nienawidzisz wszystkich Polaków uważając, że każdy jest cebulakiem, albo nawet rodacy Cie nie lubią za granicą?
P.S. Twoje tematy o "homoseksualistach" w Irlandii i o "Przewodniczącym komisji..." potwierdzają tylko moją tezę.
Bez pozdrowień
P.S. Twoje tematy o "homoseksualistach" w Irlandii i o "Przewodniczącym komisji..." potwierdzają tylko moją tezę.
Bez pozdrowień
Loaloa napisał/a:
A gdzie maszyna do obierania cebuli? Na imprezie w polandii musi być cebula, dużo cebuli.
Mowisz i masz...
Nie wiem o chuj wam chodzi, ani kropli trunku nie uroniła.
Czas na kolejną kolejkę odmierza, w sam raz do picia w samotności
Czas na kolejną kolejkę odmierza, w sam raz do picia w samotności
nawet kropli nie uronił jebany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów