📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
sie cygany cieszą będzie co do gara włożyć
*sypki drift po blacie*
@up
tak, twórca tej maszyny liczył na pełną uczciwość wszystkich grających i dopiero po losowaniu, czy ci się udało czy nie wrzucasz 2zł
tak, twórca tej maszyny liczył na pełną uczciwość wszystkich grających i dopiero po losowaniu, czy ci się udało czy nie wrzucasz 2zł
@Exoone, płacisz przy kasie dopiero jak uda Ci sie wyciagnac zabawke : )
Wrzucasz i próbujesz wyciągnąć. Po "nauce", która kosztowała około 50zł, wyciągałem praktycznie za każdym razem. Miałem znajomego, który jeździł kiedyś nad morze tylko po to żeby opróżniać te automaty, a później sprzedawać zabawki. Takie darmowe wakacje. Chyba jednak za dużo ludzi się wprawiło i się to właścicielom nie opłacało, bo już nie ma tych maszyn.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów