Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SAMOKRYTYKA
Słownik języka polskiego
rz. ż Ib
- krytyka wobec samego siebie, swoich działań
- publiczne przyznanie się do popełnionych błędów i uznanie swej odpowiedzialności za nie
Dekle, nazwał to matczyna samokrytyka syna, bo to matka rzuca wyzwisko w kierunku syna, a że wyzwiskiem jest "son of a bitch", to sama siebie nazywa dziwką (tutaj jest samokrytyka), wyzywając syna. Autor tym tytułem zabawił się językiem polskim i waszą głupotą.
Cóż za zabieg literacki, ah, ci artyści.
Dekle, nazwał to matczyna samokrytyka syna, bo to matka rzuca wyzwisko w kierunku syna, a że wyzwiskiem jest "son of a bitch", to sama siebie nazywa dziwką (tutaj jest samokrytyka), wyzywając syna. Autor tym tytułem zabawił się językiem polskim i waszą głupotą.
Gówno prawda i tyle. Tytuł to nie "matczyna samokrytyka", tylko "matczyna samokrytyka syna", co jednoznacznie wskazuje na użycie SAMOKRYTYKA, w doniesieniu do syna.
Niemniej chuja wiem, nawet przecinków porządnie wstawiać nie umiem, ale jak dla mnie to kolaborujesz z autorem tematu i już.
Gówno prawda i tyle. Tytuł to nie "matczyna samokrytyka", tylko "matczyna samokrytyka syna", co jednoznacznie wskazuje na użycie SAMOKRYTYKA, w doniesieniu do syna.
Niemniej chuja wiem, nawet przecinków porządnie wstawiać nie umiem, ale jak dla mnie to kolaborujesz z autorem tematu i już.
Można użyć samokrytyki w odniesieniu do kogoś innego?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów