Mówcie co chcecie ale szacun dla panny a tamtym frajerom to mam nadzieję, że chłopak każdemu pojedynczo wypierdoli dla zasady.
Mówcie co chcecie ale szacun dla panny a tamtym frajerom to mam nadzieję, że chłopak każdemu pojedynczo wypierdoli dla zasady.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na szczescie dla nie niego ogarnał temat wiedzac co sie święci
Fajnie naprowadziła tego barana na znak
patrz cały czas jaka elektryczna, wiedziala, że chłopak da sobie rade, ona trzymała tylko motłoch z daleka.
Miała starszych braci, albo trochę poskakala na jakiejś macie, bo broniła go profeska... nawet ich tam punktowała stojąc nad nim bravo.
No i chuj. Piękne to są do ślubu w większości. Potem to wiek i kilogramy robią swoje. Nie u wszystkich ale nie czarujmy się. Spójrz gdzieś na ludzi w wieku 35-40 lat i na takich w wieku 50 i więcej. No ilu widzisz pięknych i zadbanych? Ile tam widzisz dup takich co ślina leci na sam widok?
Taką z filmiku da się jeszcze ogarnąć. Troszkę schudnie, do fryzjera się ją puści i kosmetyczki, ciuch ładny da i będzie spoko. W sypialni zrobi wszystko a jak gdzieś się wkurwisz i będziesz chciał komuś dać po ryju albo dostać po mordzie to się nie będzie wpierdalać jak debil tylko poczeka a w razie potrzeby, tak jak na filmiku, poleci z pomocą.
Te piękne księżniczki co stworzone do leżenia i pachnienia to w takiej sytuacji by albo leciały od początku do kolesia przeszkadzając mu albo my później pizdy piłowały na cały regulator.
Lepiej mieć fajną lwicę u boku niż pustaka z którego jak uroda minie to masz kaszalota co się wkurwia na wszystko i wolisz iść do pracy niż w domu siedzieć.
Aż musiałem wyjątkowo wejść w sekcję komentarzy, żeby dać Ci piwo. Z fartem Mordo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów