ukochany Brajnek wymyka się spod smartfonowej kontroli kochającej madce... tak nie mam dzieci, to nie wiem nic o życiu.
ukochany Brajnek wymyka się spod smartfonowej kontroli kochającej madce... tak nie mam dzieci, to nie wiem nic o życiu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kiedy jezdze, patrze na droge chodnik wszystko. uwazam co sie dzieje i mysle co sie moze stac. mozesz mowic ze to dlatego ze mam prawko od paru miechow ale ja nie spowoduje przynajmniej zagrozenia , bo rozprasza mnie komorka albo pasazer...
Człowiek ma tak, że z czasem gdy już pojawia się rutyna i przyzwyczajenie, że za każdym razem nic się nie dzieje przez dłuższy czas to pojawia się złudne poczucie kontroli, natomiast udział świadomego pełnego skupienia powoli ustępuje podświadomości. Jako świeży kierowca dobrze, że jeździsz czujnie, ale dobrze mieć tą świadomość że wkrótce pojawi się złudne poczucie kontroli.
MaTTTTTTTka sie pisze aaaUUUUUU!!!!! gdzie szkola barany.. jaki wstyd
pl.wiktionary.org/wiki/madka
swoja droga bombelka bylo widac z daleka. pusta droga nic go nie zaslania, a kierowca wyglada i reaguje jakby mu bombel nagle zza zakretu wyskoczyl. co wy ludzie robicie w tych samochodach kiedy kierujecie to ja kurwa nie wiem. potem sa wypadki. reakcja starego dziada za kierownica.
Zahamowane tak jak trzeba, dziecko się przestraszyło i spierdoliło, może się nauczy nie wbiegać na jezdnie. Szczerze samochód jechał na bank przepisowo, zatrzymał się w 10 metrów wiec nawet 50km/h nie miał.
swoja droga bombelka bylo widac z daleka. pusta droga nic go nie zaslania, a kierowca wyglada i reaguje jakby mu bombel nagle zza zakretu wyskoczyl. co wy ludzie robicie w tych samochodach kiedy kierujecie to ja kurwa nie wiem. potem sa wypadki. reakcja starego dziada za kierownica.
No tak. Bo kurwa kierowca samochodu trafia na zwierzęta (tak, porównałem gówniarza do zwierzęcia) wychodzące na ulice przynajmniej 5 razy dziennie. Więc oczywiście każdy kierowca powinien takich sytuacji się spodziewać z wyprzedzeniem.
PS: nie posiadam samochodu, ale to co napisałeś to czysty debilizm
Ty to byś pewno zauważył to jak już z oczu madki znikł.
Może kierowca z sadola i chciał mieć materiał własny
zdajesz sobie sprawę, że kamera ustawiona przy dachu widzi więcej?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów