ukochany Brajnek wymyka się spod smartfonowej kontroli kochającej madce... tak nie mam dzieci, to nie wiem nic o życiu.
ukochany Brajnek wymyka się spod smartfonowej kontroli kochającej madce... tak nie mam dzieci, to nie wiem nic o życiu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wielka ucieczka 'bombelka'
Może mądrzejszy od madki i uznał, że od debilki jak najdalej??
Ho ho w niektórych krajach europejskich np w Norwegii za taki incydent mogą odebrać prawa do opieki nad dzieckiem.
I oddać ciapatym pedofilom.
Kilka madek już dostało zawału, po obejrzeniu filmu.
myślę że więcej ojcuf...
I oddać ciapatym pedofilom.
Problem , który poruszyłeś dotyczy Niemiec. W Norwegii jest na odwrót, kraj jest podejrzewany o celowe odbieranie dzieci migrantów w celu germanizacji.
swoja droga bombelka bylo widac z daleka. pusta droga nic go nie zaslania, a kierowca wyglada i reaguje jakby mu bombel nagle zza zakretu wyskoczyl. co wy ludzie robicie w tych samochodach kiedy kierujecie to ja kurwa nie wiem. potem sa wypadki. reakcja starego dziada za kierownica.
no po chuju widac. 1m wzrostu i zlewa sie z chodnikiem na tle ktorego wybiega.
ni to kot ni to chuj wie co a niespodziewal bys sie dzieciaka wpierdalajacego sie na ulice jak madka po zasilek
no po chuju widac. 1m wzrostu i zlewa sie z chodnikiem na tle ktorego wybiega.
ni to kot ni to chuj wie co a niespodziewal bys sie dzieciaka wpierdalajacego sie na ulice jak madka po zasilek
kiedy jezdze, patrze na droge chodnik wszystko. uwazam co sie dzieje i mysle co sie moze stac. mozesz mowic ze to dlatego ze mam prawko od paru miechow ale ja nie spowoduje przynajmniej zagrozenia , bo rozprasza mnie komorka albo pasazer...
kiedy jezdze, patrze na droge chodnik wszystko. uwazam co sie dzieje i mysle co sie moze stac. mozesz mowic ze to dlatego ze mam prawko od paru miechow ale ja nie spowoduje przynajmniej zagrozenia , bo rozprasza mnie komorka albo pasazer...
Pojeździsz trochę i się pierdolniesz w łeb jak przeczytasz swój komentarz.. Możesz być skupiony jak chcesz, a siegniesz na moment, żeby radio ściszyć i wycierasz pieszym asfalt.. Nie jesteś doskonały, bo pamietasz jeszcze wszystko z kursów.. Pogadamy jak będziesz jeździł z 5 lat, bo posiadanie prawka nie czyni z ciebie Hołowczyca
Pojeździsz trochę i się pierdolniesz w łeb jak przeczytasz swój komentarz.. Możesz być skupiony jak chcesz, a siegniesz na moment, żeby radio ściszyć i wycierasz pieszym asfalt.. Nie jesteś doskonały, bo pamietasz jeszcze wszystko z kursów.. Pogadamy jak będziesz jeździł z 5 lat, bo posiadanie prawka nie czyni z ciebie Hołowczyca
doskonale to wiem. chujowy ze mnie kierowca.
swoja droga bombelka bylo widac z daleka. pusta droga nic go nie zaslania, a kierowca wyglada i reaguje jakby mu bombel nagle zza zakretu wyskoczyl. co wy ludzie robicie w tych samochodach kiedy kierujecie to ja kurwa nie wiem. potem sa wypadki. reakcja starego dziada za kierownica.
Co ty pierdolisz, ja się tutaj czegoś spodziewałem a i tak zauważyłem bombelka dopiero w momencie hamowania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów