Mają rozmach skur* można się poczuć jak w kinie
Mają rozmach skur* można się poczuć jak w kinie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
za samo zamieszczenie takiego gówna ktoś powinien dostać spoconym chujem po ryju. dla mnie każda kurwa która popiera takich zjebów jest po prostu robakiem, któremu naplucie na ryj to dla niego nagroda za atencję
ja ich nie popieram a wrzuciłem jako ciekawostkę
za samo zamieszczenie takiego gówna ktoś powinien dostać spoconym chujem po ryju. dla mnie każda kurwa która popiera takich zjebów jest po prostu robakiem, któremu naplucie na ryj to dla niego nagroda za atencję
W ryj to się powinno dostać za popieranie pedałów/lesbijek/transów i innych wynaturzeń. Ci z filmiku to przynajmniej wiedzą gdzie ich miejsce i że z takimi poglądami mają się nie wychylać, a nie to co te lewackie szmaty.
dlaczego polaki robaki popierają nazizm? czyli jednak ile prawdy jest w Polskich obozach koncentracyjnych?
Czy wy nie macie ruskich stronek gdzie moglibyście się udzielać, to jest sadistic nie dla ruskich pedałów, więc połącz kropki.
dlaczego polaki robaki popierają nazizm? czyli jednak ile prawdy jest w Polskich obozach koncentracyjnych?
BAN dla tego ruskiego ścierwa!
BAN dla tego ruskiego ścierwa!
bo się nie zgadzasz to chcesz banować? idź tam masować kolegom odbyt
bo się nie zgadzasz to chcesz banować? idź tam masować kolegom odbyt
Bo to jest dno społeczne(zwykły troll) i jak już to to coś szybciej masuje odbyty kolegów? Za same zwroty polaki robaczki, polaczki itp. w takim kontekście powinny być rozdawane ostrzeżenia!
Bo to jest dno społeczne(zwykły troll) i jak już to to coś szybciej masuje odbyty kolegów? Za same zwroty polaki robaczki, polaczki itp. w takim kontekście powinny być rozdawane ostrzeżenia!
trudno zaakceptować prawdę o byciu polaczkiem robaczkiem?
trudno zaakceptować prawdę o byciu polaczkiem robaczkiem?
nie, ale jak bym był tobą, to bym się brzydził nawet podczas masturbacji.
nie, ale jak bym był tobą, to bym się brzydził nawet podczas masturbacji.
jakbyś był mną, to byś się nie musiał masturbować przegrywie
jakbyś był mną, to byś się nie musiał masturbować przegrywie
To że sobie na wzajem z kolegą walicie nie czyni cię lepszym tęczusiu
To że sobie na wzajem z kolegą walicie nie czyni cię lepszym tęczusiu
nawzajem się pisze nieku , jezu niektórzy Polacy to naprawdę debile, co się do karmienia świń jedynie nadają bo edukacja w twoim przypadku to strata czasu i pieniędzy
nawzajem się pisze nieku , jezu niektórzy Polacy to naprawdę debile, co się do karmienia świń jedynie nadają bo edukacja w twoim przypadku to strata czasu i pieniędzy
Zdanie zaczyna się dużą literą, a na końcu stawia kropkę. JEZUU JAKI NIEUUK.
Idź się wypłacz koledze w ramie, bo obrażajo pedałów
Zauważyłem że lubisz się przypierdalać do pisowni w momencie braku merytorycznych argumentów. Mam w związku z tym pytanie - czy ty czasem czytasz te swoje wypociny i poprawiasz swoje byki, czy tylko tak dla zasady próbujesz się dowartościować?
Zdanie zaczyna się dużą literą, a na końcu stawia kropkę. JEZUU JAKI NIEUUK.
Idź się wypłacz koledze w ramie, bo obrażajo pedałów
Zauważyłem że lubisz się przypierdalać do pisowni w momencie braku merytorycznych argumentów. Mam w związku z tym pytanie - czy ty czasem czytasz te swoje wypociny i poprawiasz swoje byki, czy tylko tak dla zasady próbujesz się dowartościować?
Jaw odróżnieniu od ciebie nie kaleczę języka ojczystego i znam pisownię swojego WŁASNEGO języka . Jeśli byś miał elementarną wiedzę to od razu by ci się rzuciło w oczy "na wzajem", "na prawdę", "napewno", ale że jesteś debilem, to potem piszesz takie kleksy
Jaw odróżnieniu od ciebie nie kaleczę języka ojczystego i znam pisownię swojego WŁASNEGO języka . Jeśli byś miał elementarną wiedzę to od razu by ci się rzuciło w oczy "na wzajem", "na prawdę", "napewno", ale że jesteś debilem, to potem piszesz takie kleksy
No no miodku, to jeszcze raz się przyjrzyj swojemu wcześniejszemu komentarzowi i na przyszłość przynajmniej staraj się wstawiać dodatkowo przecinki/kropki jak należy, a nie na chybił trafił. Jak tak bardzo zależy ci na właściwej pisowni(w co wątpię oczywiście) czytaj te swoje wypociny i je poprawiaj!
"Jaw" pozdrawia miodka .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów