18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
postpost 2022-12-30, 12:05
Ale nie wiem o co chodzi, z czego to ogolne podniecenie i afera.
Zgłoś
silas78 2022-12-30, 12:22 1
Program sponsorowały trzy literki:
C
I
A
Zgłoś
Gruchenfuhrer 2022-12-30, 12:22 2
Spalili jakieś flagi. I?
Zgłoś
~Velture 2022-12-30, 13:36 3
Wiecie co mnie najbardziej bawi w tym wszystkim? Oni poszli do sklepu, wydali swoje pieniądze i dali zarobić producentom tych flag aby je potem spalić.
Za każdym razem jak palą flagi to dają komuś kto je produkuje zarobić. heh.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Mokebe 2022-12-30, 13:45 1
kupili flagi po to by je spalić
Zgłoś
encoder178 2022-12-30, 14:36 1
Każdy użytkownik sadistica jest w tej organizacji, chociaż o tym nie wie
Zgłoś
siemawiktorek 2022-12-30, 14:58
za samo zamieszczenie takiego gówna ktoś powinien dostać spoconym chujem po ryju. dla mnie każda kurwa która popiera takich zjebów jest po prostu robakiem, któremu naplucie na ryj to dla niego nagroda za atencję
Zgłoś
ellsworth 2022-12-30, 18:23 1
O kurde! Ale im pokazali! Aż można by powiedzieć, że dali popalić. Po tym już nigdy świat nie będzie taki sam! Zwyciężyli. Bezapelacyjnie.
Zgłoś
gre.g 2022-12-30, 18:27 1
Gdzie tutaj kurwa widać jakiś rozmach? Usuń to gówno.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2022-12-30, 18:58 1
Zgłoś
0rion 2022-12-30, 19:55 1
mozna poprosic o wiecej materialow?
Zgłoś
silwerbalk 2022-12-30, 20:00 1
xxmercy napisał/a:

nie wiadomo bo leszczyki udające nazioli nawet kadru porządnego nie umieją złapać

No Adolf za takie SS by kurwa się wstydził .... Większość z nich to jebane mieszańce i są tak Germańscy jak mój pies
Zgłoś
ququa 2022-12-30, 20:18 1
taylorswift napisał/a:

dlaczego polaki robaki popierają nazizm? czyli jednak ile prawdy jest w Polskich obozach koncentracyjnych?

kurwa no debil ..dla ciebie wszystko co nie jest tęczowe to nazizm

co do materiału

skoro to neonaziści dlaczego pala nazistowska flagę (bodajże 2 po żydowskiej)

palą tez inne nazistowsko faszystowskie flago BLM LGBT Izraelska USA, nie wiem co to za flaga z wierzą ..i co w tej zbieraninie robi flaga ONZ
Zgłoś
smc 2022-12-30, 21:21 1
To jacyś Tikotkowcy...?
Zgłoś
Gredzki Buk Adonis 2022-12-30, 21:41
bleblebator1 napisał/a:

Cy oni tam przypadkiem jako drugiej nie palą flagi nazistowskiej?

Nie, to flaga Kekistanu, czyli reprezentująca poparcie wolności słowa i sprzeciw dla poprawności politycznej.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów