W sobotę w bairro Compensa w zachodnim Manaus, zastrzelone zostały 40-letnia Vanessa Araújo de Carvalho oraz 50-letnia Jania Simplicio Carvalho. 45-letni Hudson Reis de Oliveira został ranny, ale przeżył. Natomiast Vanessa zmarła w szpitalu wczoraj
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
O skurwiel, ta na końcu siedzi tylko w końcu a ziomal jeszcze się odwrócił i ją dobił
bibibi3 napisał/a:
O skurwiel, ta na końcu siedzi tylko w końcu a ziomal jeszcze się odwrócił i ją dobił
Chyba ją w końcu zabił...
...na końcu
Najważniejsze, że actimelek wypity w 0:45.
co za kurwa dziki kraj. pierdole na urlop tam za chuja nie pojade, wole urlop na pieknym europejskim kontynecie...
Mszycy narzekają na te naszą Polskę, a ja gadałem z Peruwiańczykiem to był zachwycony.
Mówił, że Polska to dobry kraj do życia bo tutaj tylko kilka razy wpierdol dostał a w Peru jak jest napad (a są często) to najpierw dostajesz kulkę albo kosę a dopiero potem złodziej sprawdza co masz ciekawego. Jak gwałcą (a gwałcą często( to potem mordują no bo po co świadek.
Mówił, że Polska to dobry kraj do życia bo tutaj tylko kilka razy wpierdol dostał a w Peru jak jest napad (a są często) to najpierw dostajesz kulkę albo kosę a dopiero potem złodziej sprawdza co masz ciekawego. Jak gwałcą (a gwałcą często( to potem mordują no bo po co świadek.
Riikko napisał/a:
co za kurwa dziki kraj. pierdole na urlop tam za chuja nie pojade, wole urlop na pieknym europejskim kontynecie...
Odkąd oglądam materiały na sadistic to też omijam Brazylię szerokim łukiem. Nigdy tam moja noga nie stanie
Draxiu napisał/a:
Ja pierdole. Sklep z manekinami i regalami
Trochę wody w dozowniku mają
Nic więcej
Dostała profilaktyczną kulkę bo nie miała własnego gnata. Gdyby mu kumpla odjebała to obstawiam że by juz nie był taki pewny a tak dała się zabić. Zginęła trochę na własne życzenie. Tam profilaktycznie powinien mieć bowiązek każdy sprzedający posiadać broń skoro musi żyć w tym gównostanie.
Ja się pytam dlaczego taki pierdolnik jak Brazylia jeszcze istnieje...? Nato powinno tam zrobić operacje specjalną oraz próby jądrowe.
Oni dobrze działali pod butem Hiszpanów bo ktoś to ma geny choć w części negroida nie jest normalny ani bezpieczny
Oni dobrze działali pod butem Hiszpanów bo ktoś to ma geny choć w części negroida nie jest normalny ani bezpieczny
silwerbalk napisał/a:
Ja się pytam dlaczego taki pierdolnik jak Brazylia jeszcze istnieje...? Nato powinno tam zrobić operacje specjalną oraz próby jądrowe.
Co cię cudzy kurwidół obchodzi? I co, wjechałbyś z "misją pokojową", jak USA do Irak..., przepraszam, Rosja na Ukrainę? Lepiej się własnym podwórkiem zainteresuj, czy psy nie srają. Wszyscy chcieliby zbawić świat, naoglądali się głupot w tv i myślą, że są wyroczniami.
silwerbalk napisał/a:
A nie Portugalczyków?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów