W mało znanym stanie Piauí, w mieście Esperantina, kelner zaczął filmować klienta, który postanowił wyjść z restauracji bez opłacenia rachunku. Klientowi bardzo się nie spodobała owa sytuacja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dzisiaj napisał/a:
Kilka dni temu znajomy mial podobna sytuacje we wroclawiu. Para ukrów przyszla na kolacje, odjebani, odpicowani wiek okolo 30lat max (facet zamiast bronic swojego kraju to w Polsce sie buja po rastauracjach z panną) Nawpierdalali sie po uszy, talerze prawie wylizane do czysta i koles zaczal robic zadyme, ze niby zarcie chujowe i on placic nie bedzie. Jeden z kelnerow zostal pchniety na sciane (niz strasznego sie nie stalo) ale na wszelki wypadek nie wzywano policji a ukry poszly w pizdu z pelnymi brzucham i pelnymi portfelami.
Jakbyś nie był dobrze tutaj znanym ruskim trolem, to może i bym uwierzył w tę pięknie wymyśloną historyjkę
Dzisiaj napisał/a:
Przejrzyj moje posty i wyszukaj jakas historyjke ukrainska wszo. .
Tak się nie mówi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów