Piekny materiał ze środka Boeinga. Cięzko sobie wyobrazić co tam się dzieje, teraz możemy to obejrzeć
Piekny materiał ze środka Boeinga. Cięzko sobie wyobrazić co tam się dzieje, teraz możemy to obejrzeć
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiem że taka sytuacja jest ciut nie komfortowa ale bez przesady, jeszcze rozumiem jakby jebną mocniej lub gdyby nie lądował na pianie albo jakby ktoś widział że się coś jara
Jakby przestrzelił mogło by być na hardzie
Tak leciałem kiedyś samolotem
ktoś w śpiączce był że taki stary materiał dał i reszta tych co piwa postawili...
Ktoś ma życie i obowiązki a nie napierdala 24/7 na necie.
No ale zawsze znajdzie się parę cebulaków, dla których rozpowszechnione na całym świecie zachowania są pedalskie czy wiochmeńskie -_-
Osobiście latam 6-8 razy w ciągu roku samolotem i klaszczę dlatego, że jestem wdzięczny za lot i dlatego, że jest to swego rodzaju savoir vivre lotów samolotem.
Nie podoba się? No to nie klaszcz, ale odpierdol się od ludzi, którzy nie widzą nic złego w oddaniu szacunku pilotowi i podtrzymaniu tradycji.
a czemu ma być nie na poważnie ?
Yyy, bo wystarczy że 2 miesiące w TV męczyli?
Nie wiem po co te hejty na klaskanie - jest to tradycyjne zachowanie po lądowaniu - nie ważne czy lecicie Ryanem, LOTem, Aero Flotem czy nie-wiadomo-czym. Nie ma w tym nic z wiochy i jest to już tak powszechne zachowanie, że można nadać temu miano tradycji.
No ale zawsze znajdzie się parę cebulaków, dla których rozpowszechnione na całym świecie zachowania są pedalskie czy wiochmeńskie -_-
Osobiście latam 6-8 razy w ciągu roku samolotem i klaszczę dlatego, że jestem wdzięczny za lot i dlatego, że jest to swego rodzaju savoir vivre lotów samolotem.
Nie podoba się? No to nie klaszcz, ale odpierdol się od ludzi, którzy nie widzą nic złego w oddaniu szacunku pilotowi i podtrzymaniu tradycji.
Masz 21 lat i już taki światowy jesteś? 6-8 razy?
Jak byś nie zauważył, jeżeli oczywiście byłeś na pokładzie kiedykolwiek, to klaszczą głównie wieśniaki, którzy pierwszy raz lecieli.
PS Tradycją to jest karp na święta, a nie klaskanie.
Któryś tam córkę chciał nazwać Tradycja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów