Piekny materiał ze środka Boeinga. Cięzko sobie wyobrazić co tam się dzieje, teraz możemy to obejrzeć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Piekny materiał ze środka Boeinga. Cięzko sobie wyobrazić co tam się dzieje, teraz możemy to obejrzeć
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tym filmikiem poważnie? Coś ty internet dostał na zakończenie roku w gimnazjum?
a czemu ma być nie na poważnie ?
kurwa operator kręci tą kamerą jak pojebany chociaż wiem że sytuacja była niekomfortowa
jeżeli stało by się cokolwiek komukolwiek na pewno trafiłby na Wawel a rodzina dostałaby milionowe odszkodowanie
a nie... nie byli pijanymi politykami... sorry za pomyłkę
a nie... nie byli pijanymi politykami... sorry za pomyłkę
ło la boga ... łuciekajcie , łuciekajcie , do przodu, łurwie następnemu ... ło Jezuuuu!!!
zulugula napisał/a:
jak mnie wkurwiają te brawa po wylądowaniu !!!!!!!
co w tym wkurwiającego?
Moim skromnym zdanie, jest to pewien rodzaj podziękowania pilotowi (załodze) za bezpieczne dostarczenie pasażerów do celu, czy gładkie wylądowanie!
...a tym bardziej w tak awaryjnej sytuacji, brawa są całkowicie uzasadnione!
Pewnie zaraz odezwą się światowej klasy znawcy, frequent flyerzy którzy uważają, że tylko Polacy biją brawo!
PLL LOT są jednymi z najstarszych linii lotniczych w Europie - i powinniśmy być z tego dumni!!!
Moonlord napisał/a:
co w tym wkurwiającego?
Moim skromnym zdanie, jest to pewien rodzaj podziękowania pilotowi (załodze) za bezpieczne dostarczenie pasażerów do celu
klaskanie to wiocha i chuj.. w taksówce też klaszczesz jak Cię w sobote o 4 rano dowiezie na chate najebanego.. albo w pociągu, autobusie, tramwaju.. już to widze jak na każdym przystanku maszynista, kierowca, motorniczy dostają gromkie brawa !!!
Włosi też klaszczą
faatbooy napisał/a:
klaskanie to wiocha i chuj.. w taksówce też klaszczesz jak Cię w sobote o 4 rano dowiezie na chate najebanego.. albo w pociągu, autobusie, tramwaju.. już to widze jak na każdym przystanku maszynista, kierowca, motorniczy dostają gromkie brawa !!!
Ale kierowca robi prawko i wiezie ze sobą 30 osób.. A pilot leci 10 km nad ziemią i ma nad sobą 300 osób. Kierowca autobusu wyjebie sie w płot i ludzie przeżyją, a jeśli samolot walnie to wszyscy giną. Na kierowce autobusu moze isc kazdy a na pilota nie
Jakaś babcia się wyjebała i nikt nie pomógł. Nieźle kurna, nieźle...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów