📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziewczyna powinna mieć wyjebana na samochód, tak jak nas nie obchodzą deski do krojenia i nowe gary.
@up, no dokładnie! W końcu ktoś to napisał. Już w jakimś temacie pisałam, że nie rozumiem, dlaczego dziewczyny lecą na faceta pod względem samochodu i nie chodzi tu o to, że kobieta potrzebuje opieki, stabilności.. nie! Nie rozumiem tego, bo osobiście jestem staroświecka i np to ferrari jest dla mnie ohydne, w ogóle mam w dupie samochody i choć wiem, że to powszechne zjawisko, to nie uda mi się tego nigdy zrozumieć.
w sumie to jestem dziwolągiem, więc chyba nie potrzebnie się wypowiadam
w sumie to jestem dziwolągiem, więc chyba nie potrzebnie się wypowiadam
@memengwa: niby staroświecka, a internet w kuchni masz
Kumpel powtarzał - kobiety to zło. No chyba, że zostają w kuchni i robią tam coś pożytecznego
GuziX napisał/a:
Szczerze mnie to jebie czy ktoś ma ferrari czy golfa pomalowanego na czerwono.
Ja bym podziękował temu typowi z ferrari jeśli moja dziewczyna by z nim wsiadła do wozu i odjechała - przynajmniej uświadomiłby mnie z jaką dziwą byłem i że nie opłaca się marnować dla niej więcej mojego cennego czasu.
Realia są jednak inne, nie mam dziewczyny.
A już myślałem ze pierwszy jebnę podobna historie
żeby mi gimby najebały piw....
Wy naprawdę myślicie, że ta druga akcja nie była ustawiona? Laska zostawiła swojego faceta żeby się przejechać italią a potem zostać wyruchaną i wyjebaną kopem za drzwi? jasne
fucking golddiggers ale takie czasy....
winthek napisał/a:
Wy naprawdę myślicie, że ta druga akcja nie była ustawiona? Laska zostawiła swojego faceta żeby się przejechać italią a potem zostać wyruchaną i wyjebaną kopem za drzwi? jasne
A Ty myślisz, że laska woli się lansować przy zwykłym typie czy przejechać się Ferrari i obciągnąć bogatą lachę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów