📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wszystkie to materialistki, ale niestety zdecydowana większość.
Chuja tam wiecie. Wsiadłbym !!!!
przecież to kurwa kanał ciapatych!!!!!!1 nie oglądac nie nabijac im liczniku!
Widać co kasa robi z ludzi...ale sam bym pojeździł takim bydlakiem
Jak to szmata reaguje na kasę, dlatego się je łapie i trzyma w kuchni
Szczerze mnie to jebie czy ktoś ma ferrari czy golfa pomalowanego na czerwono.
Ja bym podziękował temu typowi z ferrari jeśli moja dziewczyna by z nim wsiadła do wozu i odjechała - przynajmniej uświadomiłby mnie z jaką dziwą byłem i że nie opłaca się marnować dla niej więcej mojego cennego czasu.
Realia są jednak inne, nie mam dziewczyny.
Ja bym podziękował temu typowi z ferrari jeśli moja dziewczyna by z nim wsiadła do wozu i odjechała - przynajmniej uświadomiłby mnie z jaką dziwą byłem i że nie opłaca się marnować dla niej więcej mojego cennego czasu.
Realia są jednak inne, nie mam dziewczyny.
ostatnią laskę ostro zabolało to, że jest kurwą ahha
Ciapackimi synalkami szejków się teraz kurwa będziecie jarać i fapić?!!!!
boso klate!!!
hehehe
boso klate!!!
hehehe
HA! a ja mam w dupie bo walę gruchę i jakoś mi nie brak dziewczyny jak na razie
Właściwie to my jesteśmy wśród materialistek.
karkry123 napisał/a:
HA! a ja mam w dupie bo walę gruchę i jakoś mi nie brak dziewczyny jak na razie
pogadamy jak złamiesz rękę )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów