📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dwa zdrowe chłopy oglądają dupsko jakiejś laski, faktycznie straszne, kto z was nigdy w godzinach pracy nie spojrzał w telefon niech pierwszy rzuci kamieniem
Bebzon oznaką zdrowia ?
UkrytaPodNickiem napisał/a:
dwa zdrowe chłopy oglądają dupsko jakiejś laski, faktycznie straszne, kto z was nigdy w godzinach pracy nie spojrzał w telefon niech pierwszy rzuci kamieniem
Od mojej pracy nie zależy porządek publiczny ani niczyje, poza moim, życie. Skończ pierdolić.
Może dziadek się chwalił ostatnim przeszukaniem ? A nie juz cebulowe rozkminy...
Wybaczcie, śmieszy mnie wietrzenie fejków we wszystkim i wszędzie, ale... obraz na tej komórce jest trochę za wyraźny w taki dzień, nawet biorąc pod uwagę, że stoją w cieniu.
Boston ? A to pewnie z dzisiaj nagranie.
Straight Pride Parade
Straight Pride Parade
zajebista rozdzielczość w tym telefonie na nagraniu z jakichś 20 metrów przy użyciu zooma w dodatku
Mors_Nigra napisał/a:
Od mojej pracy nie zależy porządek publiczny ani niczyje, poza moim, życie. Skończ pierdolić.
A tutaj zajmowane stanowisko czy funkcja nie ma nic do rzeczy. Mieli chwilę luzu to obejrzeli fajne dupsko i tyle.
Kryzelek napisał/a:
Tylko ameba umysłowa nie dojdzie do wniosku, że to fake.
Jeżeli to fejk to dobrze zrobiony, pojawiają się nawet refleksy z otoczenia na ekranie. Czemu Twoim zdaniem fejk?
dumad napisał/a:
zajebista rozdzielczość w tym telefonie na nagraniu z jakichś 20 metrów przy użyciu zooma w dodatku
A co, nie pokrywa się rozdzielczość ekranu z rozdzielczością dłoni? Ślepy jesteś?
gonzales1988 napisał/a:
Jeżeli to fejk to dobrze zrobiony, pojawiają się nawet refleksy z otoczenia na ekranie. Czemu Twoim zdaniem fejk?
Koleś klika "Back" na telefonie ale nic się nie dzieje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów