18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
S................e 2012-11-07, 14:46 3
Hahaha, co za kawał mam Matiza i niejednego już wyprzedziłem jak kierowca pizda, to i BMW nie pomoże
Zgłoś
piter210 2012-11-07, 14:57 70
pakicito napisał/a:

Ostatnio wyprzedził mnie Matiz,

ale tylko dlatego, że spadł mi łańcuch w rowerze.

Prawdopodobnie wyprzedzał cię @SteelMike
Zgłoś
S................e 2012-11-07, 15:08 1
piter210 napisał/a:

Prawdopodobnie wyprzedzał cię @SteelMike

To Ci się udało
Zgłoś
bmocek 2012-11-07, 15:13 16
No to znowu o Matizie, jak by ktoś jeszcze nie czytał:

Przychodzi facet do baru i na wejściu mówi - "pie**olony matiz, tfu!Kelner setke wódki". Kelner podaje alkohol i delikatnie prosi klienta o kulture. Po chwili znowu - "pie**olony matiz, tfu! Kelner daj jeszcze setke".
Kelner na to:
- Panie powiedz no pan wreszcie o co chodzi.
- No widzi pan, jadę sobie TIRem, załadowanym na maxa-40 ton, rozumie pan-i nagle patrze gówniarze na drodze. To co miałem zrobić, zacząłem hamować i wpadłem do rowu. Nagle patrze, podjeżdża jakiś koleś nowitkim, błękitnym matizem prosto z salonu, uchyla okno i mówi -Może panu pomóc, może pana wyciągnąć?
No to ja mu na to
- Jak mi tego TIRa tym matizem z rowu wyciągniesz to ci loda zrobie! pie**olony matiz, tfu!

A żeby się nikt nie czepiał- wiem, że było
Dodane przez użytkownika:
~koopa @ 2009-11-14, 12:23
Zgłoś
Suchutki87 2012-11-07, 15:31 7
Zgłoś
BamaBoyGRR 2012-11-07, 15:41
@Suchutki87

ciekawe co on tam ma za motorynkę

Life's simple, you make choices and you don't look back...
Zgłoś
M1n1s7eR 2012-11-07, 16:42 1
SteelMike napisał/a:

Hahaha, co za kawał mam Matiza i niejednego już wyprzedziłem jak kierowca pizda, to i BMW nie pomoże

Normalnie istny Kubica!
Zgłoś
eligurf 2012-11-07, 16:58
Matiz to nie samochód. Matiz to charakter (niestety do dupy). Jeżdżę ładny kawał czasu i tylko raz nie mogłem wyprzedzić tego truchła. Normalnie to praktycznie na wstecznym.

Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Zgłoś
grzechu86tonie 2012-11-07, 17:19
to jak ty rowerem ponad 100km/h wyciagasz to na igrzyska sie wybierz
Zgłoś
S................e 2012-11-07, 17:47 1
M1n1s7eR napisał/a:

Normalnie istny Kubica!

Nie chodzi o prędkość, tylko nie pomoże komuś BMW, jak przy 90 km/h będzie jechał 60-70.

eligurf napisał/a:

Matiz to nie samochód. Matiz to charakter (niestety do dupy). Jeżdżę ładny kawał czasu i tylko raz nie mogłem wyprzedzić tego truchła. Normalnie to praktycznie na wstecznym.

Jedź przepisowo i postaraj się wyprzedzić dlatego napisałem, że nie auto decyduje o prędkości, tylko kierowca.
Zgłoś
bartnik1 2012-11-07, 18:13 4
tam pierdolenie - mialem seicento 0,9 ,cinquecento sporting , fiata 126p , poloneza i powiem jedno - wole matizem niz Ikarusem przegubowym...
Za swoja cene Matiz oferowal ładne nadwozie (smiejcie sie barany ale to prawda) 4 drzwi i oszczedny mały motorek - do miasta idealny wręcz. Do tego tani w serwisie , małe tanie oponki i na dodatek nie gnije jak Ople czy Mercedesy (Vito na przyklad) Mysle że dla baby na zakupy warto go mieć.
Zgłoś
kacper_IK160P 2012-11-07, 18:41 1
@bartnik1: pierdolisz waść, przegubowe Ikarusy są zajebiste. Co prawda sporo pali, jak ktoś ma ciężką nogę, rdzewieje, jeśli się go nie zabezpieczy dodatkowo, ale za to ma piękne (kwestia gustu, mi się podoba) i pancerne nadwozie (rama kratownicowa - podwozie jest połączone ze szkieletem nadwozia, więc jest sztywne), a co za tym idzie jest bezpieczny, 4 drzwi, mieści od 35 do 160 osób (siedzących/siedzących+stojących) i też tani w serwisie. Za to nie boi się powodzi (Matiza zaleje po dach, a Ikarus będzie zapierdalał z radosnym chlupotem z okolic rury wydechowej) i silnego wiatru - Matiza zwieje na drzewo, a obciążony Ikarus będzie pruł przed siebie bez najmniejszej utraty stabilności, bez obciążenia człon B (ten za przegubem) może trochę tańczyć, ale co tam

Chuj w dupę puszczalskim zdzirom. A napalonym ruchaczom butelka w nos.
Kobieto! Masz chłopaka/męża - bądź mu wierna!
Mężczyzno! Masz dziewczynę/żonę - nie ruchaj innych!
Zgłoś
tigerqaz 2012-11-07, 19:45 1
Kupcie matizy i się wtedy wypowiadajcie...

To nie matiz jest chujowy tylko asfalt w Polsce...

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów