Jak za mocne, a nie sądzę w końcu to sadistic, to na harda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebana szmata, kurwa jak można być taką zimną, bezwzględną suką w stosunku do własnego dziecka? Patologia pierdolona, młody później wyrośnie na to samo, bo z kogo ma brać przykład? Jak widzę takie co wolą wydać pieniądze na piwo zamiast na chleb to rzygać mi się chce.
chuj wie czy to nie jest specjalnie tak nagrane...
No tak jest kurwa ale zanto jaka samo krytyka '' ty skurwysynu '' heh z 2 strony dziecko potrafi wyprowadzic z rownowagi ale i tak bym jej zajebal za takie bice dziecka obojetne co zrobil ten szymon. Moja siostrzenica mnie wiele razy zdenerwowala takim czyms glupim ale nigdy jej nie wyzywalem ani nie bilem... Dzieci takie sa trzeba sie z tym pogodzic powtarzaja to samo co nas denerwuje w kolo, robia to specjalnie swego rodzaju zabawa ale trzeba im tlumaczyc i nie bic i wyzywac az mi sie serce kraja jak tego slucham.
Jeżeli to naprawdę matka tego dziecka, to zaczynam tęsknić za gazowaniem ludzi...
co za patologia, ciekawy jestem kto to nagrywał. do kopalni kurwa!
ja bym jej otworzył... już by wiedziała...
wyobrazilem sobie jak tam wpadam i wale tą suke w morde za cos takiego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów