mamusia czegoś szukała
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kto myślał że dziecko jebnie matkę tymi drzwiami?
T-Who did this to you?
Dz- Mommy.
A potem Matka, Ojciec, Babka i Dziadek lecą do pierdla bo dziecko w przedszkolu nieopacznie powiedziało i ble ble ble... przemoc ble ble ble... nieludzkie.
Po za tym, zabawne.
Dz- Mommy.
A potem Matka, Ojciec, Babka i Dziadek lecą do pierdla bo dziecko w przedszkolu nieopacznie powiedziało i ble ble ble... przemoc ble ble ble... nieludzkie.
Po za tym, zabawne.
Naliczyłem 4 uderzenia szczęką. I każde osobno mnie bardzo rozbawiło Ale jednak najśmieszniejszy moment jak zaklinowała łeb pomiędzy stołem a drzwiami od lodówki
Hehe, ta jego mina, gdy uderza broda w kant stolu...
Oglądam to już z 10 raz i nie mogę przestać
Fajniej by było gdyby jeszcze matka na nią jeszcze nadepnęła
Fajniej by było gdyby jeszcze matka na nią jeszcze nadepnęła
Myślałem ze ta mala sobie wbije ten widelec w gębę, jak jej matka pierdolnie drzwiami, ale po chwili uświadomiłem sobie, ze musiałaby być na Herdzie ;o
Tym razem przyznaję, że jednak świat jest jednak kurewsko okrutny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów