mamusia czegoś szukała
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
Ale to było dobre
Tatuś się przyglądał i dalej kamerował prawdziwy Woody Allen. W przyszłości nakręci film jak matka sięga po mięso a dziecko wkłada rękę w maszynkę do mielenia.
a przy porodzie to chyba za uszy ciągnęli..no ale może w przyszłości będzie lepiej z kuchni słyszeć
Ruscy już nawet w domu montują kamery w razie wypadków, żeby mieć dowody. Szybko się uczą jebańcy.
Gruby materiał, na harda!
Kurwa... A już myślałem, że dziecko weźmie jedzenie do buzi --> matka otworzy lodówkę -->drzwiami od lodówki przyjebie uszatkowi w rękę --> i będziemy świadkiem jak widelec przebija się przez polik młodej. Ale i tak ładnie jebnęła
KirkHammett napisał/a:
Kurwa... A już myślałem, że dziecko weźmie jedzenie do buzi --> matka otworzy lodówkę -->drzwiami od lodówki przyjebie uszatkowi w rękę --> i będziemy świadkiem jak widelec przebija się przez polik młodej
A potem przyleci miś Yogi na latającym Simsonie i zatańczy czaczę na uszach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów