Brazylijska matka dowiedziała się, że jej syn brał udział w napadach. Postanowiła wymierzyć mu sprawiedliwość za pomocą klapka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze zrobiła lepiej klapkiem teraz niż później maczetą. Powinni w szkole taki wpierdol profilaktycznie dostawać.
Ten kto poznał smaku kabla od prodiża na dupie niech pierwszy rzuci piwem
>>dowiedziała się, że jej syn brał udział w napadach<<
A co wrócił do domu z przestrzeloną ręką ?
A co wrócił do domu z przestrzeloną ręką ?
kto nigdy nie dostał wpierdol laczkiem od swojej starej niech pierwszy rzuci kamieniem
PanMarcin napisał/a:
kto nigdy nie dostał wpierdol laczkiem od swojej starej niech pierwszy rzuci kamieniem
Ja na szczęście nie bo moja stara chodziła w drewnianych chodakach
Za to ściera była zawsze pod ręką
No cóż ulica taka pobłażliwa tam by nie była. Może go ten ostrzegawczy lekki wpierdol nawróci na właściwą drogę. Bardzo dobra matka.
@vass i nowynick
Jeśli opis jest prawdziwy, a na to wygląda, to matka dowiedziała się od policjanta którego widać nogę z pistoletem w kaburze.
Więc wpierdol już niczemu nie pomoże.
Jeśli opis jest prawdziwy, a na to wygląda, to matka dowiedziała się od policjanta którego widać nogę z pistoletem w kaburze.
Więc wpierdol już niczemu nie pomoże.
Ja pierwszy rzucę kamień bo wychowałem się w normalnym domu gdzie nie napierdalało się dzieci kablem, pasem, klapkiem i chuj wie czym jeszcze.
Przykro mi, że wychowaliście się w patologi.
Przykro mi, że wychowaliście się w patologi.
abraxus czy jakos tak ty maly nędzny pedofilu z rodziny lepszego sortu /patolog i nie jest mi przykro
jestes bardzo ogrniczony umysłowo wiec wierze ze rodzice cie nie bili tylko tak kochali ze masz bol dupy teraz
phrontch napisał/a:
Brazylijska matka dowiedziała się, że jej syn brał udział w napadach. Postanowiła wymierzyć mu sprawiedliwość za pomocą klapka
Pewnie skurwiel był mało skuteczny i niewiele przyniósł do domu
myślałem, że zaraz któryś ją zastrzeli czy coś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów