Wymyślił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wymyślił
Mały debil. miej takiego trutnia w domu, to ci wszystko spierdoli, a na koniec rozjebie sobie łeb albo spali mieszkanie. W dodatku trzeba takiego małego chuja utrzymywać i dawać mu żreć. Są normalne dzieci, ale takiego trzeba zamykać w piwnicy.
Jak byłem małym głupim zasrańcem to ojciec mi ciągle mówił, żebym się nie wieszał na drzwiach bo urwę. Więc robiłem to wtedy kiedy go nie było... Aż pewnego razu drzwi się na prawdę urwały i jak mi przyjebały w łeb i przygniotły do ziemi, to momentalnie zrozumiałem, że tak nie trzeba było robić... Oczywiści dodatłęm potem pasem w dupę, ale lekcja pozostała
Ja za gowniaka wsadziłem łeb do zamrażarki i język do ścianki bo nie wierzyłem że się przyklei. Chciałbym zobaczyć wtedy minę starego jak mnie zobaczył z łbem w zamrażarce z przymarznięty jęzorem...
Kiedyś też zepsułem lodówkę w domu a dwa razy za dzieciaka zepsułem pralkę bo opierałem się o umywalkę (taką wytrzymałą, z szafą w chuj) jedną ręką a drugą o pralkę i ćwiczyłem, dwa tygodnie nie mogłem siedzieć na dupie, ojciec ze starszym bratem przećwiczyli mnie.
krasnal_hałabała napisał/a:
ojciec ze starszym bratem przećwiczyli mnie.
tylko nie mów o tym nikomu?
Juzwa napisał/a:
Mały debil. miej takiego trutnia w domu, to ci wszystko spierdoli, a na koniec rozjebie sobie łeb albo spali mieszkanie. W dodatku trzeba takiego małego chuja utrzymywać i dawać mu żreć. Są normalne dzieci, ale takiego trzeba zamykać w piwnicy.
nie zesraj sie, wpadłeś to wpadłeś, teraz wychowaj Brajakna a nie tylko piwnica i piwnica (ciesz sie ze ci jakaś dała)
HAL9000/2 napisał/a:
tylko nie mów o tym nikomu?
IOI napisał/a:
@krasnal_hałabała
zly dotyk boli cale zycie...
Wiedziałem że tak odpowiecie, jak ja was Sadole, kurwa, znam... od 2011
Tak.. Właśnie po to jest 500+ aby takiego wypuścić na miasto dać mu kartę do bankomatu i niech sobie żyje...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów