📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Piwo dla mamusi
Kretynka, niech sobie gołą pizdę przyłoży do tego słupa.
edek_kotek napisał/a:
Kretynka, niech sobie gołą pizdę przyłoży do tego słupa.
To chyba chłopiec.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Niech poprosi jakiegoś przechodnia co ma sikawkę w spodniach. To uratuje dzieciaka a nauczka za to będzie jaka.
Najlepiej w takiej sytuacji jest polać przymarznięty język ciepłym moczem. Dla matki może być trudna realizacja zadania ale czego się nie robi dla dziecka ratowania
Niech poprosi jakiegoś przechodnia co ma sikawkę w spodniach. To uratuje dzieciaka a nauczka za to będzie jaka.
Koniecznie niech wrzucą film z tej akcji.
ciekaw jak skończyła się ta historia ? Czy będzie seplenił ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów