I wtedy murzyny tańczące wchodzą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I wtedy murzyny tańczące wchodzą
MrNeko napisał/a:
Co to ma być?
Sunday się nawalił bimbrem i nie wie co wstukuje na klawiaturze
Zna ktoś tytuł? przyda się podczas patrolu
Ja myślałem że wynalazek internetu pokazał ile w koło jest debili a tutaj wymyślili TIK TOKa który te zjawisko jeszcze uwypukla.
Bobicker napisał/a:
Zna ktoś tytuł? przyda się podczas patrolu
W podziękowaniu pocałuj swoją starą w pompke.
Sunday napisał/a:
Matka też chce w TikToki
Ta matka z filmu jeszcze nie jedną imprezę i nie jedno łóżko by rozbujała.
zaczela sie usmiechac juz chwile rpzed upadkiem.tak bardzo nieustawione jak corona
Essent napisał/a:
Sunday się nawalił bimbrem i nie wie co wstukuje na klawiaturze
najebał sie bo mu dziś formalnie pojechałem:-D
panzerwafel napisał/a:
Ja myślałem że wynalazek internetu pokazał ile w koło jest debili a tutaj wymyślili TIK TOKa który te zjawisko jeszcze uwypukla.
A wiesz, ze jesteś jednym z nich, prawda? Mówi się "wokół" albo "dookoła". "W koło" to znaczy "ciągle"
panzerwafel napisał/a:
te zjawisko
TO zjawisko
Poza tym "Internet" wielką literą, brak trzech przecinków i jeszcze drobne poprawki.
Brak przecinków to już jakaś plaga u większości komentujących, także na to nawet nikomu nie zwracam uwagi, bo i po co...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów