18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Matka.
Thomson432 • 2011-02-20, 18:20
Sobotniego ranka, siedząc przed kompem, oglądając Sadola, wpada moja matka do pokoju. Uśmiech od ucha do ucha, cieszy się jak pojebana i mówi do mnie:
-E synek, jest sensacja!!!
-Jaka?
-Jakiś obcokrajowiec chce skoczyć z balkonu z piątego piętra!!! xD (cieszy sie dalej)
- ...=
- Idziemy pooglądać? Dodaje na sam koniec moja matka.

Teraz już wiem po kim jestem tak nienormalny...
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
yoshi 2011-02-21, 16:44
a kierowca autobusu był ?
Zgłoś
Lares86 2011-02-21, 17:21
I kurwa powiedz, że tego nie nagrałeś??!!!!!
Zgłoś
u................t 2011-02-21, 17:47 1
Sobotniego ranka, siedząc przed kompem, oglądając Sadola, wpada moja matka do pokoju. Uśmiech od ucha do ucha, cieszy się jak pojebana i mówi do mnie:
-E synek, jest sensacja!!!
-Jaka?
-Jakiś obcokrajowiec chce skoczyć z balkonu z piątego piętra!!! xD (cieszy sie dalej)
- ...=
- Idziemy pooglądać? Dodaje na sam koniec moja matka powoli rozpinając rozporek i wyciąga swojego czarnego penisa...
Zgłoś
kowal77 2011-02-21, 17:51
Twoja matka jest zajebista, mówi emotkami
Zgłoś
jjr 2011-02-21, 18:03 2
Thomson432 napisał/a:

Teraz już wiem po kim jestem tak nienormalny...

Czyli obcokrajowiec to twój ojciec?
Zgłoś
johnsson 2011-02-21, 18:08 1
A teraz pomyślcie, jakie będą musiały być wasze dzieci. O ile ich wcześniej nie wsadzicie do miksera.

Thomson432 napisał/a:

..siedząc przed kompem, oglądając Sadola, wpada moja matka do pokoju..

Wybacz, ale przyczepie się, bo jest błąd.
Zgłoś
Zeeman15 2011-02-21, 18:20 2
Kurde, jak skończyłem20 lat to rodzice powiedzieli że mojego starszego braciszka oddali do adopcji, bo nie mieli jak się utrzymać wtedy...
Wojtek, czy to ty?
Zgłoś
pila24 2011-02-21, 18:58 1
Włosy mi rozwiało.Wirtualnie.
Zgłoś
malydupek 2011-02-21, 19:37
xDxDxD śmieszkowe dowcipy xDxDxD śmieszki wszędzie xD
Zgłoś
Człowiek Widmo 2011-02-21, 19:50 10
malydupek napisał/a:

xDxDxD śmieszkowe dowcipy xDxDxD śmieszki wszędzie xD

Spłoń, kurwo spłoń.

Arbeit macht müde
Zgłoś
Fedor 2011-02-21, 20:52
i właśnie dlatego kocham tą stronę... Chłopak chciał się podzielić swoimi przeżyciami a wy go pięknie i gładko zmieszaliście z gnojem. Oklaski na stojąco
Zgłoś
Varulv 2011-02-22, 8:52
Daj zdjęcia na harda!
Zgłoś
Uechtacz 2011-02-22, 12:50
Zara zara, najpierw ustalmy fakty: "Sobotniego ranka, siedząc przed kompem, oglądając Sadola, wpada moja matka do pokoju". Czyli wpadła do pokoju cały czas siedząc przy kompie i oglądając Sadola. Siedziała piętro wyżej i sufit się załamał? Dla mnie to ciekawsze niż wasz sąsiad-emo!
Zgłoś
amf09 2011-02-22, 17:02
gratulacje, Twoja matka jest gimbusem vel tró alternatywną nastolatką, która chodzi w kółko i podnieca się tym, jaka jest zajebista
Zgłoś
znore 2011-02-22, 17:14
Thompson nie zabłysnąłeś na tym portalu. Na nk i fb Ci nie wyszło to żeś na sadola przyszedł .. !?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów