18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Matka.
Thomson432 • 2011-02-20, 18:20
Sobotniego ranka, siedząc przed kompem, oglądając Sadola, wpada moja matka do pokoju. Uśmiech od ucha do ucha, cieszy się jak pojebana i mówi do mnie:
-E synek, jest sensacja!!!
-Jaka?
-Jakiś obcokrajowiec chce skoczyć z balkonu z piątego piętra!!! xD (cieszy sie dalej)
- ...=
- Idziemy pooglądać? Dodaje na sam koniec moja matka.

Teraz już wiem po kim jestem tak nienormalny...
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
koniu 2011-02-20, 18:23 65
Thomson432 napisał/a:

cieszy się jak pojebana

wypierdalaj nauczyć się szacunku do mamy

Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Zgłoś
Thomson432 2011-02-20, 18:37 3
@up
Jakbyś chciał wiedzieć, szacunek do Mojej Matki mam wielki. Ona sama chciała, aby w takiej formie znalazło to się na Sadisticu.
Zgłoś
papryka244 2011-02-20, 18:48 4
Więc Ty i Twoja mam jesteście ostro pojebani.

Następnym razem jak Ty zechcesz skoczyć Twoja stara zawoła pewni Twojego starego na show.
Zgłoś
zdzichv 2011-02-20, 18:59 1
po kim jestes taki nienormalny ?

rucham poki cieple
Zgłoś
X................8 2011-02-20, 19:13
no ja kiedyś też wstaje rano o 13, patrze, a przed kompem siedzi moja matka i oglada filmiki na sadolu:D
Powiem że na kompach się nie zna. Tyle co adres wpisac i cześć!
Zgłoś
loozacc 2011-02-20, 19:56 9
i pewnie jeszcze kierowca zatrzymal autobus, wszyscy w okolo zaczeli bic brawo, jakas dziewczyna przyszla i zrobila Ci loda a w nagrode od prezydenta miasta dostales klucze do bram
Zgłoś
Fragless 2011-02-20, 20:08 21
@up Wypierdalaj z powrotem na demoty.
Zgłoś
Dee_Loc 2011-02-20, 20:30
po listonoszu?
Zgłoś
Slepson 2011-02-20, 21:09 6
Cytat:

Teraz już wiem po kim jestem tak nienormalny...

A ja myślałem, że teraz już wiesz po kim masz penisa.
Zgłoś
szefooo 2011-02-20, 22:17 40
A ja nadal uparcie będę uważał że wszyscy z sadistica sa normalni a cała reszta jest pojebana.

ironią w ryj
Zgłoś
Janeo 2011-02-21, 12:45 3
Za kropkę w temacie, za "xD" i nadużycie wykrzykników nie ma piwa
Zgłoś
Angius 2011-02-21, 14:49
I co? Oglądałeś jak skacze i się nie podzieliłeś? Wrzuciłbyś, wszyscy byśmy ubaw mieli...

"Długie pazury potrafią szybko porwać,
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
Zgłoś
Luis 2011-02-21, 16:32
o rety czepiacie się chłopaka. Spoko masz mamę, pozdrów ją
Zgłoś
Morning 2011-02-21, 16:37
ode mnie też i piwo leci tylko następnym razem nagrajcie. dla wnuków
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów