Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
naruszenie nietykalności cielesnej i dziękuję, jak są siniaki to uszczerbek na zdrowiu dochodzi......
jaki kurwa uszczerbek? xd
jaki kurwa uszczerbek? xd
Sraki. Podstawa do wytoczenia procesu z prawie pewną wygraną.
Widać, że ten koleś jest jakiś nadpobudliwy i niedojebany.
Głupia p*zda. Nie podobają się wymogi w sklepie? To sp***alaj w podskokach paniusiu.
Ale kapuściany łeb
Głupia pizda. Nie podobają się wymogi w sklepie? To spierdalaj w podskokach paniusiu.
Ale kurwa pierdolisz , jak Ci zabronią ubierać spodni to też się przykładnie obnażysz lemingu?
Głupia pizda. Nie podobają się wymogi w sklepie? To spierdalaj w podskokach paniusiu.
Twój komentarz dowodzi że ćwoków bez rozumu i godności tutaj nie brakuje.
kurwa, tepa zajebana amebo. Sklep jest PRYWATNY tak kurwa prywatny jak wlasciciel sobie zazyczy zebys mu opierdolil gale po wejsciu do jego sklepu to albo polykasz albo wypierdalasz
gowno zrobi nawet najlepsza papuga. Jego wizerunek jest jego dobrem osobistym, pizda nagrywajac narwanca popelnia wykroczenie.
Ty to chyba wszystkie pały w swojej okolicy opierdoliłeś że taki bystry jesteś.
Chuj mu w dupę i to murzyński w argentynskim więzieniu
A co ma argentyńskie więzienie wspólnego z murzynami? Czy po prostu jesteś głupkiem?
Hahaha, fajnie masz w domu , klło wciągnął ja do sklepu ,a Ty go jeszcze bronisz . Czyli jak wciągnę Cię do swojej chałupy wpierdolę i zadzwonie na psy ,oskarżę o wtargnięcie to będzie ok? A od ameb to ty się odpierdol bo jeszcze ci dużo brakuje do tych jakże przy tobie zaawansowanych umysłowo żyjątek.
zlapie cie zaciagne do swojej piwnicy ujebie do ruly cieplowniczej zgwalce ze 3 razy potem rozwiaze zakurwie barana we framuge zaczne nagrywac i zadzwonie na psy ze mi wyjebales jak bylem u siebie w piwnicy.
zlapie cie zaciagne do swojej piwnicy ujebie do ruly cieplowniczej zgwalce ze 3 razy potem rozwiaze zakurwie barana we framuge zaczne nagrywac i zadzwonie na psy ze mi wyjebales jak bylem u siebie w piwnicy.
Czyli jednak pedał z Ciebie . To wszystko wyjaśnia . Nie pozdrawiam
Czyli jednak pedał z Ciebie . To wszystko wyjaśnia . Nie pozdrawiam
nawet jesli by tak bylo, to mi laska pale wciaz moze objebac, a ty tego i tak nie ogarniesz. Smutny los debila.
Nie podoba się prawo? To nie otwierał sklepu wielce oburzony pan z szybką na twarzy
nawet jesli by tak bylo, to mi laska pale wciaz moze objebac, a ty tego i tak nie ogarniesz. Smutny los debila.
Pięknie to ująłeś, twój los jest przesądzony ,ale debil to cię zrobił. Jesteś wydmuszką niedorozwoja , a laske oprócz wujka to ci może ksiądz na kazaniu opierdolić.
Pięknie to ująłeś, twój los jest przesądzony ,ale debil to cię zrobił. Jesteś wydmuszką niedorozwoja , a laske oprócz wujka to ci może ksiądz na kazaniu opierdolić.
ale nikogo nie interesuje tu historia twojego odbytu, daruj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów