Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gosciu nie powinien tak zeagowac i byc agresywny, ale gowniara sie nasluchala madki i konkubenta albo starszego brata ze chwdp nie bede nosic maseczki yolo, na czerwonym tez przechodze pieszy ma pierwszenstwo i specjalnie sie afiszuje ksiezniczka ze maseczki ma prawo nie nosic krolewna, tak jak by to byla jakas ujma, zalozenie jebanej maski, jak pis nakurwial do konstytucyjnego swoich ludzi z ktorymi chodzi sobie kaczynski na obiadki to kazdy mial wyjebane a teraz kazdy obronca konsytutucji sie stal i wolnosci
Ty tak na poważnie ? Aż tak bardzo jesteś za PIS ? W końcu to za ich rządów jest nakaz noszenia maseczek z powodu wirusa grypy. Weź Ty się jebnij w łeb, jak nie pomoże to spróbuj jeszcze raz do skutku.
Głupia pizda. Nie podobają się wymogi w sklepie? To spierdalaj w podskokach paniusiu.
Problem w tym, że te wymogi są niezgodne z literą prawa.
A co ma argentyńskie więzienie wspólnego z murzynami? Czy po prostu jesteś głupkiem?
W argentynskim więzieniu gwałcą takich swiezakow kijami od miotły więc to namiastka murzyńskiej pały
Jestem głupkiem
Ale jest jebanym chamem a kobita nie wlazła do sklepu tylko ja tam wciągnął
Najpierw się wpierdoliła do sklepu bez maseczki a jak ją wyprosił to debilka zaczęła z progu filmować i "co jej zrobi ?"
Dlatego powinien wpierdolić porządnie po pysku i dopiero dzwonić.
Telefon zutylizować i wszystko byłoby OK a i uszczerbek na umyśle u gówniary by się naprawił.
ale nikogo nie interesuje tu historia twojego odbytu, daruj.
Widzę ,że masz poważne problemy z czytaniem ze zrozumieniem, więc nie rozwodząc się za bardzo wróć do kolegi z celi i zrób to co potrafisz najlepiej ,czyli otwórz się na nowe doznania ,tylko pamiętaj koniecznie w maseczce,żeby czasem Cię ojciec nie poznał.
napluł bym wszystkim. cwaniaczkom w ry... ktorzy jadą po sprzedawcy tfu
Zesrałbyś się co najwyżej ku uciesze sadolowych użytkowników
Fakt, sprzedawca nie powinien się tak zachować, jednak trzeba pamiętać, że to też człowiek i należy mu wykazać chociaż odrobinę szacunku. Jeżeli na drzwiach sklepu wisi informacja "obsługujemy wyłącznie osoby z zakrytymi ustami", to nie rozumiem po jakiego grzyba ktoś tak wchodzi, jeżeli taka zasada go uraża i nie chce się do niej stosować.
Niestety ale ludzie często zachowują się gorzej niż zwierzęta. Gdyby koleś postawił przed sklepem wycieraczkę i tabliczkę z prośbą o wytarcie butów przed wejściem do lokalu, to zapewne znalazłby się śmiałek, który wszedłby do środka w kaloszach uwalonych w odchodach krzycząc "nie możesz mi tego zabronić, konstytucja na to nie pozwala"... tragedia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów