📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
po chodzie *eng . gait poznasz transa,
kobieta chodzi inaczej niż mężczyzna,
i tego się nie da podrobić ..
kiedy mężczyzna udaję chód kobiety - wychodzi tzw. catwalk, czyli jak victoria secret - tam 100% transiochy wszyscy ... itd
kobieta chodzi inaczej niż mężczyzna,
i tego się nie da podrobić ..
kiedy mężczyzna udaję chód kobiety - wychodzi tzw. catwalk, czyli jak victoria secret - tam 100% transiochy wszyscy ... itd
mynameisgod napisał/a:
Czyli to jest ten sekret Victori ? Wiktor ?
W filmie jest błąd! Lady in red powinna mieć tatuaże. Skoro wszyscy w matriksie, tacy otwarci i postępowi, to i ona powinna taka właśnie być, bo też jest podłączona do systemu. Chyba, że to właśnie taki zabieg, żeby przyciągnąć uwagę Neo.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Kogucik_Bałamucik napisał/a:k"]Czyli to jest ten sekret Victori ? Wiktor ?
ćwiczyłem jogę przez dwa lata. I też tak chodziłem, jak modelka raczej, stopka za stopką.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
youtube.com/watch?v=Rkdle0hnB-g
youtube.com/watch?v=SCJw1AAnyd0
zobacz to
ich sekretem jest to że mają chuja, zobacz w google zdjęcia tak zwanych open ftm
i
open mtf
ludzie to znają od dawna, ale w rzeczywistości nie tylko te modelki są odwrotnej płci, ich jest znacznie więcej ...
i w matrixie dali nam to zrozumieć ...
ale nie każdy zrozumiał ...
film jest głębszy niż się wydaje ...
Megatrans666 napisał/a:
@
Nie chciał bym być niemiły, ale trochę to gejowe.
ja zawsze powtarzam , ze gdyby na ziemie przylecialo ufo i pytalo sie kto z nami wsiada to ja juz jestem spakowany...
goslaw3 napisał/a:
ja zawsze powtarzam , ze gdyby na ziemie przylecialo ufo i pytalo sie kto z nami wsiada to ja juz jestem spakowany...
A gdyby okazali LPG+?
Megatrans666 napisał/a:
A gdyby okazali LPG+?
watpie ze ich spodek zasila LPG.... chociaz kto wie. Ale jezeli juz, to raczej holenderskie...
goslaw3 napisał/a:
watpie ze ich spodek zasila LPG.... chociaz kto wie. Ale jezeli juz, to raczej holenderskie...
Chodziło mi o pedałów ale nie wiem jak leci ten skrót.
Megatrans666 napisał/a:
Chodziło mi o pedałów ale nie wiem jak leci ten skrót.
ten skrot to "cioty"....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów