Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z broni krótkiej ciężko trafić. Jak byłem na strzelnicy to z karabinu z wielką lunetą (optyką czy jak to się zwie) trafiałem w sam środek tarczy. Jak dostałem glocka to z całego magazynku trafiłem 3 razy w tarczę z czego raz rykoszetem. A jak się schyliłem po upuszczony magazynek kierując broń na bok to połowa ekipy na strzelnicy na czworaka spierdalała.
i Ty im się dziwisz po wcześniejszej demonstracji Twoich umiejętności?
Z broni krótkiej ciężko trafić. Jak byłem na strzelnicy to z karabinu z wielką lunetą (optyką czy jak to się zwie) trafiałem w sam środek tarczy. Jak dostałem glocka to z całego magazynku trafiłem 3 razy w tarczę z czego raz rykoszetem. A jak się schyliłem po upuszczony magazynek kierując broń na bok to połowa ekipy na strzelnicy na czworaka spierdalała.
Wygląda na to, że ty jesteś upośledzony, a nie ciężko trafić, a broniąc kogoś kto nie trafia z 3 metrów kilka razy, próbujesz usprawiedliwić własny niedorozwój.
i Ty im się dziwisz po wcześniejszej demonstracji Twoich umiejętności?
Wygląda na to, że ty jesteś upośledzony, a nie ciężko trafić, a broniąc kogoś kto nie trafia z 3 metrów kilka razy, próbujesz usprawiedliwić własny niedorozwój.
Dobra, dobra cwaniaczki, w dupie żeście byli i gówno widzieli.
Strzelanie z broni palnej to nie pykanie z wiatrówki od szwagra i berety do airsoftu na greengas.
Dobra, dobra cwaniaczki, w dupie żeście byli i gówno widzieli.
Strzelanie z broni palnej to nie pykanie z wiatrówki od szwagra i berety do airsoftu na greengas.
Sugerujesz, że wiatrówką by go trafił? To żeś teraz wzbudził moją wesołość.
Sugerujesz, że wiatrówką by go trafił? To żeś teraz wzbudził moją wesołość.
Nie, sugeruję że zupełnie inaczej strzela się do celu z takiej wiatrówki u siebie na podwórku, niż z takiego glocka co ma spory odrzut jak na pistolet.
No i nie przepadam za takimi komentarzami ludzi którzy z miejsca wszystkich innych mają za pizdy w rzeczonej dziedzinie, a siebie samych za alfę i omegę.
To takie głupie dowartościowywanie się i w gruncie rzeczy jest to bardzo, bardzo smutne.
Jak z glocka strzelałem to nie odrzut był problemem ale niemożność ustabilizowania wszystkiego w linii prostej. Oko, broń i tarcza 40 metrów dalej.
Ale fakt, jak już ręka się zmęczy to coraz ciężej wychodzi strzelanie.
nie wiem jak z austryjackim Glockiem, ale ja strzelałem niejednokrotnie z rodzinnej pamiątki zwanej VIS wz 35. Nie mówię, że nie szarpie, owszem łapa boli, ale z nie chcielibyście trzymać tarczy na wysokości jajec te 40 metrów od mnie....
PS tak nota bene patrząc na Glocka i VISa to ja nie wiem jakim cudem Polska jeszcze nie dojechała Austrii o mega odszkodowanie za kradzież patentu. Jebani kolaboranci i złodzieje.
Dla tego że VIS też jest na żywca zerżnięty z Colta 1911.
Tylko nieznacznie zmodyfikowany i wykonanny z lepszego materiału.
Jeżeli z glocka waliłeś w tą samą tarczę, co z karabinu z lunetą, to się nie dziwię że nie trafiłeś. Następnym razem strzelaj z pistoletu do bliższych celów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów