Powodzenia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa jak ja lubię tych pseudo inteligentów piszących przy każdej okazji, że matura/studia/doktorat/ ukończenie harwardu czy tam egzamin NASA jest zajebiscie łatwy. I że jeszcze kilka lat to na egzaminie z fizyki kwantowej będzie trzeba tabliczkę mnożenia podać.
Sram na was internetowi napinacze
Sram na was internetowi napinacze
@up
I kto tu się napina. To, że kozaczenie swoją głupotą jest teraz w modzie to fakt. Modne jest JP, przeklinanie, jaranie trawy w wieku 12 lat i potem masz pokolenie z gąbkami zamiast mózgów które chłonie każdą propagandę jaką się im poda (niezależnie czy to z telewizji czy z przezajebistego internetu). A każdy kto czyta książki to na pewno kujon i donosiciel bo ma potrafi myśleć na większy dystans niż 2 dni do przodu i myśli zamiast robić to co mówi jakiś raper, gwiazdor czy inny najważniejszy w bojówce.
Poziom matury to jakaś kpina i każdy kto nie potrafi jej zaliczyć na podstawowym poziomie jest po prostu głąbem i "babka się na mnie uwzięła" czy "łajezu, uczyłem się ale czegoś innego, to nie moja wina" tego nie zmieni.
W swoim roczniku słyszałem takich wymówek po maturze sporo. Ciekawe że to zawsze byli ci mądrzy których w czasie szkoły interesowało tylko żeby pośmiać się ze starszego nauczyciela, pokazać mu "faka", a po szkole byle iść na piwko czy zajarać.
Jeśli nie potrafisz zdać matury sprofilowanej pod idiotów to sam sobie odpowiedz kim jesteś.
I kto tu się napina. To, że kozaczenie swoją głupotą jest teraz w modzie to fakt. Modne jest JP, przeklinanie, jaranie trawy w wieku 12 lat i potem masz pokolenie z gąbkami zamiast mózgów które chłonie każdą propagandę jaką się im poda (niezależnie czy to z telewizji czy z przezajebistego internetu). A każdy kto czyta książki to na pewno kujon i donosiciel bo ma potrafi myśleć na większy dystans niż 2 dni do przodu i myśli zamiast robić to co mówi jakiś raper, gwiazdor czy inny najważniejszy w bojówce.
Poziom matury to jakaś kpina i każdy kto nie potrafi jej zaliczyć na podstawowym poziomie jest po prostu głąbem i "babka się na mnie uwzięła" czy "łajezu, uczyłem się ale czegoś innego, to nie moja wina" tego nie zmieni.
W swoim roczniku słyszałem takich wymówek po maturze sporo. Ciekawe że to zawsze byli ci mądrzy których w czasie szkoły interesowało tylko żeby pośmiać się ze starszego nauczyciela, pokazać mu "faka", a po szkole byle iść na piwko czy zajarać.
Jeśli nie potrafisz zdać matury sprofilowanej pod idiotów to sam sobie odpowiedz kim jesteś.
To co panowie, skoro to takie proste, może byłby ktoś tak łaskaw i rozwiązał mi parę maturek, odesłał na mail'a, żebym wiedział "co i jak"?
matematyka.pisz.pl/strona/matura.html
matematyka.pisz.pl/strona/matura.html
@up
LOL, debilu, masz tam rozwiązania podane (z objaśnieniami) i dalej nierozumiesz?!
nie mam słów....
LOL, debilu, masz tam rozwiązania podane (z objaśnieniami) i dalej nierozumiesz?!
nie mam słów....
podczas oglądania takich filmików żałuję, że znam angielski a takie napisy nawet 5 latek by mógł zrobić ;/
Napinacze napinaczami ale jak ktoś ma obawy czy w ogóle zda maturę już jest dla mnie niepełnosprytny. Rozumiem bać się, że wynik będzie za słaby na studia w które się celuje, ale bać się o zdanie to jakiś absurd dla mnie.
Szkoda że napisów trochę większych nie dali, łatwiej by się oglądało na smartfonie :/
Jak ja nie lubię jak ktoś narzeka na mature, sesje, nauke... KURWA, a czy ktoś Wam każe się uczyć??!! Banda kurwa nierobów do chuja z ambicjami na poziomie krawężnika! KURWA!
Krozpel typowy przykład człowieka gnojonego w szkole, dając upust swoim emocjom w internecie.
Stary twój post ewidentnie mówi mi o ciebie wszystko (nawet to jak wyglądasz)
A maturę potrafię zdać spokojnie, mówię tutaj jednak o spince że to łatwe itd. a połowa komentujących porządnego zdania sklecić nie potrafi. Pozdrawiam
Stary twój post ewidentnie mówi mi o ciebie wszystko (nawet to jak wyglądasz)
A maturę potrafię zdać spokojnie, mówię tutaj jednak o spince że to łatwe itd. a połowa komentujących porządnego zdania sklecić nie potrafi. Pozdrawiam
Czytam te wszystkie wypowiedzi i wierzyć mi się nie chce. Zastanawiam się, kto Wam dał prawo do weryfikowania czy ktoś jest idiotą czy nie na podstawie tego, jaki procent uzyskał z matematyki? Mam kilku wspaniałych znajomych, cudowni ludzie, naprawdę wszechstronnie wykształceni. No, a że podwinęła im się noga za pierwszym razem i nie dali rady na te nieszczęsne 30%, ale 27%? Co to za różnica? jakim cudem czujecie się lepsi od takich osób tylko dlatego, że udało Wam się po jakimś czasie uzyskać trzy procenty więcej? Świat to nie tylko cyferki, serio. A wrzucanie takich ludzi do jednego wora z przytaczanymi przykładami palaczy, ćpunów i innych chamów jest co najmniej niemądre. Wynik z matury nie powie Wam nic o człowieku. A takie osądy są niesprawiedliwe i krzywdzące.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
@up
No sorry wszechstronnie wykształcony co pisze maturę na 27%? To w czym on(ona) się kształcił?
Wiadomo, że jeden egzamin nie świadczy o człowieku bo zależy czy to podstawa/rozszerzona i ile tych przedmiotów zdawał. Zdać polski/matme/j.obcy/jakiś przedmiot na poziomie podstawowym to nie bądźmy śmieszni - żadne wyzwanie. W końcu do matury nie uczysz się 3 lata tylko 12. No kurwa.
No sorry wszechstronnie wykształcony co pisze maturę na 27%? To w czym on(ona) się kształcił?
Wiadomo, że jeden egzamin nie świadczy o człowieku bo zależy czy to podstawa/rozszerzona i ile tych przedmiotów zdawał. Zdać polski/matme/j.obcy/jakiś przedmiot na poziomie podstawowym to nie bądźmy śmieszni - żadne wyzwanie. W końcu do matury nie uczysz się 3 lata tylko 12. No kurwa.
No, z tym przygotowaniem przez 12 lat to różnie bywa xd A "wszechstronnie wykształcony" niekoniecznie oznacza "genialny ze wszystkiego". Tak, tutaj słabością okazała się matematyka. Ale dla mnie te trzy procenty mniej z jednego przedmiotu, o którym zaraz po napisaniu matury i tak się zapomina (w tym konkretnym wypadku), to nic strasznego. I w żadnym razie o niczym nie świadczy. Po prostu nie wyszło i tyle. Na szczęście świat to coś więcej niż tylko cyferki. I naprawdę można bez nich żyć ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów