Powodzenia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uczyć się tłuki, zamiast wrzucać pseudozajebiste filmiki jaka to matura jest straszna. Gówno warte te wyniki, miałem 100 % z podstawy z angola i 80 z rozszerzenia, a gdy poszedłem na filologię angielską dojebali mi taki poziom, że kolana się pode mną ugięły. Poza tym nawet po studiach bez ambicji lub pleców będziecie mi podawać longery w MC'u
@up longery to są te najtańsze "dania" w Macu, prawda? No w sumie, po filologii angielskiej na nic lepszego Cię nie stać...
Żeby nie mieć 30% z podstawowej matmy to trzeba chyba nie umieć czytać.
On zdał WOS. hehehe
Jak tak dalej pójdzie to w 2050r. aby zaliczyć z polskiego trzeba będzie powiedzieć abecadło.
@up
właśnie. Jak widzę to pierdolenie, że matura podstawowa z matmy jest ciężka to mi się śmiać chcę.
Jeszcze trochę i poziom tego egzaminu na dojrzałość ( czy jakoś tak ) będzie taki, że tresowana małpa uzyska 30% .
Trzeba być po prostu debilem żeby tego nie zaliczyć
właśnie. Jak widzę to pierdolenie, że matura podstawowa z matmy jest ciężka to mi się śmiać chcę.
Jeszcze trochę i poziom tego egzaminu na dojrzałość ( czy jakoś tak ) będzie taki, że tresowana małpa uzyska 30% .
Trzeba być po prostu debilem żeby tego nie zaliczyć
longery są z KFC tłumoki a niby takie wykształciuchy z was maturę pozdawali a nie wiedzą gdzie longera kupić ŻENUA jednak faktycznie "Matura To Bzdura"
Rośnie nam społeczeństwo tumanów i jełopów, którzy nawet mając przed sobą tablicę ze wzorami nie potrafią rozwiązać najprostszych zadań
Hujowe. Dziecko z zespołem downa bez uczenia osiąga 30% z dowolnego przedmiotu, taki poziom.
Templariusz Mariusz napisał/a:
Hujowe
Do szkoły nie chodziłeś? Przez "ch" się pisze ten wyraz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów