Uczę się w Niemczech, w klasie, gdzie Niemców praktycznie nie ma (I dobrze! :Hitler: ). I o Arabach mogę powiedzieć duuużo. Na 25 osób w klasie, aż 15 to muslimy (do tego aż 2 Niemców, reszta to wchodnia europa w większosci).
I to co mnie zawsze bawiło, mianowicie w klasie mamy koran, więc poczytałem nawet. Krwawy, i wyraźnie tam stoi, żeby kontynuuować ekspansję islamu na cały swiat, a jak trza, to rozjebać niewiernych
Wielu z nich bardzo utożsamiają się z tą religią, ale oczywscie jest kilku bardzo spoko, co mają koran tak samo w dupie, jak ja
Jednak trzeba powstrzymać ekspansję gówna ze wschodu i południa.
A swoją drogą, to raz z kolegami "niechcący" zgubilismy koran i wrzucilismy do rzeki. Gdyby się muslimy dowiedziały, to zostalibysmy CO NAJMNIEJ pobici (w grupie z 10 osób, bo muslimy sami to pizdki trzęsące portkami), dostalibysmy wielką karę i byli wyrzuceni ze szkoły. Rząd, sądy, szkoły, one wszystkie popierają islam, a nas- europejczyków ze wschodu, mają kompletnie w dupie, i jestesmy dla nich smieciami. Co innego dla rodzimych niemców- polakowi zawsze pomogą, arabowi nie.