📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A ja tam lubię Rosjan. Zdecydowanie bardziej niż niemców czy innych spietych, pozbawionych poczucia humoru belgów, francuzów czy angoli.
jak pada komenda bacznosc to chocby cie szczur gryzl w maly palec u stopy nie waz sie drgnac ....
Pewnie jakiś dobry bit leciał na hełmofonie, to sobie nie chciał przeszkadzać
Cytat:
matuszka rasija
W jakim celu wwstawiłeś ten film, bo nie jest ani śmieszny, ani ciekawy?
AUtor chyba nie wie co oznacza komenda Baczność!../Prezentuj broń itd... chuj mu w oczodoły a żeby autorowi córka dała z ciapatym ... a teść był z ISIS... Żeby syn transem nastał a żona sąsiadowi urodziła.. a żeby plagi egipskie w tyłku zalęgły się mu... Tak przeklinam ja cie!
Taka tresura to nic niespotykanego i to w każdym kraju. Szeroko znane są psy które podają łapę, bronią właściciela, gryzą wskazane osoby, małpy fikające koziołki, foki podrzucające piłki, chomiki biegające w kołowrotku, krowy same trafiające wieczorem do zagrody itd itp. Dodatkowo te istoty są tak posłuszne i dumne, że mogą zaprezentować efekty swojej tresury przed innymi, ze spokojnie mogą zabić na rozkaz nie pytając o powody.
Oczywiście zaraz pojawi się coś w stylu "wojsko broni ludzi, ty zjebie w rurkach" - odpowiedź: wojsko nie broni ludzi tylko jest wytresowana bandą na posyłki politycznych cwaniaków/bandytów/złodziei i nie będzie miało przeszkód w strzelaniu do ludzi nie mających ochoty na żadną wojnę.
Oczywiście jak zawsze znajdą się w tym burdelu sensowne osoby mające coś w głowie, faktycznie uczące się po to żeby obronić ludzi w razie kłopotów, ale nie oszukujmy się: są to pojedyncze osobniki i taki pokaz tresury z "oddawaniem honorów" samcowi alfa byłby dla nich upokarzający.
Oczywiście zaraz pojawi się coś w stylu "wojsko broni ludzi, ty zjebie w rurkach" - odpowiedź: wojsko nie broni ludzi tylko jest wytresowana bandą na posyłki politycznych cwaniaków/bandytów/złodziei i nie będzie miało przeszkód w strzelaniu do ludzi nie mających ochoty na żadną wojnę.
Oczywiście jak zawsze znajdą się w tym burdelu sensowne osoby mające coś w głowie, faktycznie uczące się po to żeby obronić ludzi w razie kłopotów, ale nie oszukujmy się: są to pojedyncze osobniki i taki pokaz tresury z "oddawaniem honorów" samcowi alfa byłby dla nich upokarzający.
@samon
Jesteś zjebem w rurkach bo wyobraź sobie że wojsko nas jednak chroni z tego powodu iż jedni politycy wyślą na ciebie wojsko to drudzy politycy wyślą wojsko żeby obroniło twoją dupę żeby cię przypadkiem nie podopalili krzyczac allah merkel.
Jesteś zjebem w rurkach bo wyobraź sobie że wojsko nas jednak chroni z tego powodu iż jedni politycy wyślą na ciebie wojsko to drudzy politycy wyślą wojsko żeby obroniło twoją dupę żeby cię przypadkiem nie podopalili krzyczac allah merkel.
@Maupajoke
Skoro znaleźli się jedni politycy którzy posłali bandę zjebów do innego kraju (np. Niemcy w 39), to są tacy sami politycy jak ci którzy nie zdążyli wysłać (choć zdążyli zorganizować sobie ochronę z najlepszych jednostek podczas ucieczki za granicę), ale nadrobią to potem wysyłaniem wojska np. na własny naród (stan wojenny), albo np. do Czechosłowacji.
A jak ktoś nie będzie chciał się bawić w rzeźnię zorganizowaną przez polityków - to poślą swoich wytresowanych skurwysynów - półgówków, żeby takiego delikwenta zastrzelić
Skoro znaleźli się jedni politycy którzy posłali bandę zjebów do innego kraju (np. Niemcy w 39), to są tacy sami politycy jak ci którzy nie zdążyli wysłać (choć zdążyli zorganizować sobie ochronę z najlepszych jednostek podczas ucieczki za granicę), ale nadrobią to potem wysyłaniem wojska np. na własny naród (stan wojenny), albo np. do Czechosłowacji.
A jak ktoś nie będzie chciał się bawić w rzeźnię zorganizowaną przez polityków - to poślą swoich wytresowanych skurwysynów - półgówków, żeby takiego delikwenta zastrzelić
weryfikator4 napisał/a:
A ja tam lubię Rosjan. Zdecydowanie bardziej niż niemców czy innych spietych, pozbawionych poczucia humoru belgów, francuzów czy angoli.
A dla mnie to ścierwo tego samego pokroju co niemcy. Jedni drugich warci.
Nie pierdol, beldzy i francuzi mają ostatnio bombowe poczucie humoru i są dosyć 'rozrywkowi'
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów