Po wszystkim rozjeżdżają się w miłej atmosferze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jacyś ruscy armeńcy z lexa burzą się, bo aktywiści nie pozwalają im jeździć po chodniku gdy na ulicy korek. Na szczęście ich emocje studzi miły jego mość w dresie z kałachem w rękach.
I ten rycerz ortalionu jako szeryf drogowy... Czego jeszcze wam brakuje... Rosja piękny kraj
Ja to widzę tak (choć mogę sie mylić) ruscy weszli w dyskusję z zakaukaziem dostając nieoczekiwane wsparcie rodaka - nieprzygotowane zakakuzie spierdoliło ... ale oczywiście honorowo odegrają sie na kimś innym, randomowym i niewinnym..
Ruscy to generalnie powinni losowo montować pod chodnikami miny przeciwczołgowe. Pieszy tego nie odpali, samochód i owszem. Przynajmniej materiał na harda będzie. Co za dzicz.
pogromca_ignorantow napisał/a:
montować pod chodnikami miny przeciwczołgowe. Pieszy tego nie odpali
Teraz nie mogę tego znaleźć, ale był taki filmik, jak gościu skakał po minie przeciwczołgowej chcąc udowodnić, że taka mina nie może być odpalona przez człowieka. Zapewniam Cię, że nie był jakimś ciężkim grubasem i być może jeszcze leci po tym, jak mina jednak odpaliła.
Ty ty ty
Juzwa napisał/a:
Teraz nie mogę tego znaleźć, ale był taki filmik, jak gościu skakał po minie przeciwczołgowej ...
w sumie nie dziwię się ze go nie możesz znaleźć...
Filmik starszy od Małgorzaty Rozenek Majdan
~HAL9000/2 napisał/a:
w sumie nie dziwię się ze go nie możesz znaleźć...
Ja kiedyś widziałem jak jakimś piżdzichistanie młotem 10kg napierdalali w mine przeciwczołgową i wyjebało także jak chuj po niej skakał też moglo odpalić.
Nikt nie zwrócił uwagi, że na fotelu pasażera z przodu siedzie ogolony Khalidov.
Juzwa napisał/a:
Teraz nie mogę tego znaleźć, ale był taki filmik, jak gościu skakał po minie przeciwczołgowej chcąc udowodnić, że taka mina nie może być odpalona przez człowieka. Zapewniam Cię, że nie był jakimś ciężkim grubasem i być może jeszcze leci po tym, jak mina jednak odpaliła.
Ja pierdolę... Mina przeciwpancerna nie działa na zasadzie nacisku, tylko pola elektromagnetycznego. Jak pętla indukcyjna detektora sygnalizacji świetlnej.
Straszenie bronią to pedalstwo. Broń trzeba wyciągać jak się jej chce użyć. A tak dres kogoś by zabił to ma dożywocie, zabraliby mu kalacha i zastrzelili go, to obrona konieczna i zero kary.
NataliaW napisał/a:
Straszenie bronią to pedalstwo. Broń trzeba wyciągać jak się jej chce użyć. A tak dres kogoś by zabił to ma dożywocie, zabraliby mu kalacha i zastrzelili go, to obrona konieczna i zero kary.
Najlepsza jest broń której nie trzeba używać, np taki kałach w ładzie albo pocisk termojądrowy. Jak nie masz racji to wyciągasz i już masz rację.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów