Ale już nie będzie, bo nie żyje. Jacksonville, Florida
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Ale już nie będzie, bo nie żyje. Jacksonville, Florida
Fajna okolica, niska, luźna zabudowa; droga, chodniczek, trawniczek. No ale to takie nie ekologiczne, takie tfu-wolnościowe. Wszyscy powinni żyć w klitkach 30m, w super 15-minutowych gettach, dojeżdżać rowerkiem lub autobusem do szklanego biurowca.
Ale co oni do typa wyslałli pancerny bulbożer? Na ki./.... chciceli ten dom z dykty zwalcować?
Jak bym zobaczył taką siłę ognia to wszystko bym rzucił: nóż, gacie, dziewczynę, pracę, gównem w murzyna, no kurwa wszystko. No chyba, że miał traumę z więzienia i nie chciał wracać.
rozwalają mnie ci hamerykanie, na typa z nożem wysyłają oddział szturmowy, kamizelki, długa broń, pojazd opancerzony i jeszcze buldożer.....a i tak srają w gacie więc do ataku wysyłają ......psa ;D
bishfinger napisał/a:
rozwalają mnie ci hamerykanie, na typa z nożem wysyłają oddział szturmowy, kamizelki, długa broń, pojazd opancerzony i jeszcze buldożer.....a i tak srają w gacie więc do ataku wysyłają ......psa ;D
W przeciwieństwie do ciebie, nie mieli miski z wodą i świeczki i nie wywróżyli co może ich spotkać.
Albo nie byli tak ograniczeni jak ty tylko przezorni ?
I tak nie zrozumiesz
Siriuz napisał/a:
w super 15-minutowych gettach, dojeżdżać rowerkiem lub autobusem do szklanego biurowca.
Bez kitu, ty chyba nigdy w mieście nie mieszkałeś.
VeIture napisał/a:
Bez kitu, ty chyba nigdy w mieście nie mieszkałeś.
Nie wiem do czego pijesz, bo trudno mi uwierzyć, że nie słyszałeś o lewackich miastach 15-min i że kretyn Trzasku bardzo pragnie w ten sposób przeorać Warszawę.
Siriuz napisał/a:
Nie wiem do czego pijesz, bo trudno mi uwierzyć, że nie słyszałeś o lewackich miastach 15-min i że kretyn Trzasku bardzo pragnie w ten sposób przeorać Warszawę.
Co nie zmienia faktu, że 15 minutowe miasta to zasadniczo w każdym mieście masz większym.
VeIture napisał/a:
Co nie zmienia faktu, że 15 minutowe miasta to zasadniczo w każdym mieście masz większym.
Pod warunkiem, że ma się potrzeby typowego Sebixa i Jessiki, którym do szczęścia wystarczy Żabka i ławka. Jak masz potrzebę odwiedzać baseny, teatry, imaxy, strzelnice, piknikować w parku a wieczorem skoczyć do baru z muzyką na żywo, to już problem - bez samochodu nigdzie tego nie ogarniesz. Nie wspomnę jeszcze jak się ma dzieci, którym też chcesz zapewnić atrakcje.
Opancerzony BobCat z taranem, jeździłbym.
~VeIture napisał/a:
Obejmuje to pracę, zakupy, edukację, opiekę zdrowotną, wypoczynek i wszelkie inne udogodnienia, których dana osoba może potrzebować w swoim zwykłym życiu.
W dużym mieście razem z 5 tysiącami takich jak ty więźniów na kilometr kwadratowy. Fajnie, że znajdziesz pracę, która zapewni ci godne życie max 15 minut od domu. Jebani komuniści.
Dobrze ze znów wrzucasz Pinkman
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów